Harridslev

Landsbyklynge Kronjylland inviterer til borgermøde tirsdag

Arkivfoto fra tidligere borgermøde i Landsbyklynge Kronjylland

I morgen tirsdag den 3. oktober inviterer Landsbyklynge Kronjylland til stort borgermøde i Linde Forsamlingshus. Alle borgere i hele området og andre interesserede er velkomne

Efter velkomsten vil klyngens formand Ole Horsager Clausen præsentere klyngens vision og nye logo.

På mødet vil formanden for landdistriktsudvalget i Randers Kommune, Lars Søgård, forklare, hvorfor klyngesamarbejdet er vigtigt. Der er mulighed for at stille spørgsmål eller kommentere indlægget fra udvalgsformanden.

Herefter vil konsulent Jeanette Lund præsentere resultatet af borgerundersøgelsen, som er foretaget tidligere i år.

Den samlede information vil blive brugt til at få overblik over borgernes ønsker og behov i landsbyklyngen Kronjylland. Undersøgelsen er en del af den kortlægning, der skal laves forud for den udviklingsplan, der skal løfte klyngens 13 landsbyer, hver for sig og sammen.

– Borgernes syn på lokalsamfundet og landsbyklyngen Kronjylland spiller en afgørende rolle, når der skal skabes et samlet, autentisk billede af området. Derudover sidder borgerne med en videnbank, om det område de lever i, som er særligt værdifuldt, når der skal satses på at udvikle hele landsbyklyngen. Derfor glæder vi os til at fortælle om resultaterne af vores brugerundersøgelse, siger formand for landsbyklyngen Kronjylland, Ole Horsager Clausen og konsulent Jeanette Lund samstemmende.

Spørgeskemaet er sendt til alle 6551 borgere i Landsbyklyngen Kronjylland, der består af byerne: Albæk, Gimming, Harridslev, Lem, Linde, Lindebjerg, Mejlby, Mellerup, Tjærby, Tvede, Støvring, Vestrup og Østrup.

Som afslutning på mødet bliver indsatsområderne i den kommende udviklingsplan præsenteret, og aktivitetsgrupperne præsenterer kommende aktiviteter.

Folkene bag landsbyklynge Kronjylland opfordrer til at tage naboer og venner med til mødet. Der er ingen tilmelding, man skal bare møde op. Klyngen er vært ved kaffe og kage.

Fakta:
Landsbyklyngen Kronjylland blev etableret formelt i begyndelsen af 2017 og er et samarbejde mellem 13 landsbyer samt Randers Kommune. Projektet er støttet af Realdania, DGI og Lokale og Anlægsfonden. Læs mere på Facebook om Landsbyklyngen Kronjylland.

Kommentarer