Fårup

Kragerne basker med vingerne igen: Festen er tilbage på ældrecenteret

Se billedserie De Frivillige Krager på Fårup Ældrecenter går ’all in’, når de laver fest for ældrecenterets beboere. Til Wild West-festen søndag var alle klædt ud, og så underholdte de tilmed gæsterme med linedance. Foto: Jan Szwed

Efter en lang ’coronatørke’ kunne De Frivillige Krager ved Fårup Ældrecenter igen give den gas for at glæde de ældre borgere og gæster til den årlige musikfest søndag, hvor temaet i år var Wild West. Og den havde fået på alle tangenter med pattegris, vin og øl, sang, dans, dekoration og masser af underholdning.

De ældre borgere har været hårdt ramt af coronaen med nedlukning og næsten nul besøgende i lang  tid. Men med stort set alle vaccineret og lempelser over hele linien er det igen blevet muligt at mødes under festlige former.

De Frivillige Krager, som længe har gået og sukket efter at  komme i gang med aktiviteterne på Fårup Ældrecenter igen, gav den da også fuld gas, da det blev muligt at holde den årlige musikfest under normale former.

– Ja, nu basker vi med vingerne igen, og så skal den ikke have for lidt, siger én af Kragerne, Kirsten Sørensen.

Til Wild West-festen var der pyntet op med halmballer og hjemmelavede dekorationer. Og så havde Kragerne også lavet skøre ’optrin’ som her, hvor en fuld cowboy er faldet i søvn med hovedet i et trug. Foto: Jan Szwed

Sammen med de andre Krager havde hun stablet Wild West-fest på benene for ældrecenterets beboere og pårørende, og det var både med udklædning og optræden under middagen, hvor der var grillet gris på menuen. Efterfølgende spillede ’Randers Kuller’ op til dans og fællessang.

Kragernes næste arrangement på ældrecenteret er allerede på lørdag på lørdag 4. september, hvor de er tilbage med det store kræmmermarked.

– Under coronanedlukningen har tingene bare hobet sig op, så det bliver et stort kræmmermarked med masser af spændende lopper, lyder det  fra Kirsten Sørensen.

Til en Wild West-fest hører naturligvis en bar, og her kunne selv sheriffen få sig en forfriskning. Foto: Jan Szwed

Kommentarer