Dronningborg

Koncert med pianist Maria Bundgaard i Dronningborg kirke

Maria Bundgaard kan opleves i Dronningborg kirke 12. februar. Pressefoto

Søndag  12. februar klokken 15 er der mulighed for at opleve en gratis klaverkoncert med en internationalt anerkendt pianist, der spiller musik af Debussy, Ravel, Rachmaninov og Pärt i Dronningborg Kirke.

Maria Bundgaard er en dygtig pianist, som til dagligt bor og virker som musiker i Paris. 

Kimen til et liv med musik blev lagt i Varde, hvor Maria er vokset op, og som 10-årig begyndte hun at spille klaver. Som 14-årig vandt hun førsteplads i den danske Steinway Piano Festival og repræsenterede Danmark i den internationale Steinway Piano Festival i Hamborg i 2006.

Efter sin studentereksamen tog Maria Bundgaard til København, hvor hun blev optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2010.

Maria Bundgaards mor er fra Polen, og derfor har hun også haft et halvt års udveksling på Fryderyk Chopin University of Music i Warszawa. 

I 2019 vandt hun Prix d’Europe i Paris.

Som datter af en Tai Chi instruktør fik Maria allerede som barn skabt en særlig respekt og forståelse for krop, sind og bevægelser. I sin gymnasietid hjalp hun til i sin fars Tai Chi timer og fik hurtigt erfaring med kropstyper, healing og undervisningskundskaber.

Samtidigt med at have en karriere som pianist, er Maria Bundgaard yogaspecialist og -instruktør og skriver bøger og artikler om forskellige emner, som hun fortæller om og belyser med klaverspil. 

Der er fri entré til koncerten, og alle er velkomne.

Kommentarer