Kultur

Kom til vild middag og oplev hvordan naturen smager

’Gourmetguide’ Mogens Brask Christensen bagerst i billedet giver gode råd til spændende madlavning med vilde urter på arrangementet ’Vild middag’. Foto: Pia Uhrenholt.

Man behøver ikke tage på fin restaurant for at få en smagsoplevelse for livet. Søndag 15. august kl. 14-18 kan du deltage i en ’vild middag’ og smage på alt det, den danske naturs spisekammer har at byde på.

Smag, sæson og råvarer er i højsædet, og måske bliver du klogere på, hvordan du kan bruge naturen i din madlavning.

’Vild middag’ finder sted på Nordre Fælled ved formidlingsbygningen ’Myretuen’ for ende Gl. Jennumvej. Deltagerne starter med at gå på jagt efter spiselige urter og frugt til vild middag, som vi tilbereder sammen. Undervejs vil ’gourmetguide’ Mogens Brask Christensen give gode råd til spændende madlavning med vilde urter.

Deltagerne bliver inddelt i grupper, der ved hjælp af billedark samler urter og frugter til den vilde middag, som bl.a. består af grubestegt krondyrkølle, bålkartofler samt salat, og en dessert med frugt.

Arrangementet er målrettet børnefamilier, men alle er velkomne!

Tilmelding er nødvendig af hensyn til planlægning senest torsdag 12. august på noguranders@gmail.com . Arrangementet koster 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn og inkluderer middag. ’Vild middag’ er arrangeret af Randers Natur og Ungdom i samarbejde med Vores Natur kampagnen.

Kommentarer