Livsstil og forbrug

Kom til Lokalt-Marked på Underværket i weekenden

Køb Lokalt-Marked samler lokale producenter, butikker og kunstnere en gang om måneden i Underværket. På lørdag den 3. oktober vil der igen blive disket op med lækre råvarer og specialiteter for besøgende under den overdækkede gade i Underværket mellem kl. 10.00 og 14.00.

Om man er på udkik efter nye specialvine, man vil høre lidt til aloe veraens virkning i Forever Living Products, om man vil prøve en unik secondhand kjole eller noget helt fjerde, så er der noget for enhver smag og interesse.
Køb Lokalt-marked er et månedligt tilbagevendende koncept, der er sat i værk for at skabe en mulighed for, at beboere i Randers og opland kan se og smage på, hvad netop deres lokalområde kan byde på af lækre kvalitetsvarer og unika kunst.

Urtelam og æblemost fra Mergelgaarden
Mergelgaarden byder bl.a. på produkter fra egne lam, der græsser i en gammel kalkgrav nær Spentrup. Her kan de frit gå og æde bark, blade, urter og græs. Det er de helt vilde med og derfor har de fået navnet urtelam. Der sælges lækre bløde lammeskind af luksuskvalitet, garn og uld i naturlige nuancer og der vil kunne bestilles kød på markedsdagen. Desuden sælges også most af gårdens æbler, nyslynget honning og andre spændende honningprodukter.

Inspiration og råvarer til lørdagsmiddagen
Mangler du en god ide til lørdagens middag, så behøver du kun at komme forbi markedet. Denne gang vil Lindbjerggaard og Vinimperiet præsentere en menu af mørt økologisk kød kombineret med et udvalg af passende vine efter netop din smag. Skulle den stå på mere end blot en rigtige mandemiddag, kan et smut forbi Korsmedegaards bod supplere op med nyhøstede grønsager så som tomater, hvidløg, porrer og meget mere.

Dem kan du møde:
Lindbjerggaard med økologiske kødvarer, AloeVeraTeam, Extra Brut Vinimport, Korsmedergaard med æg og grøntsager, Pannon Vin med ungarske vine, Hammer Restaurant, Juniq 2Hand & Mode, Marianne Madsens gimpning og hækling, Mergelgaarden, Vinimperiet, Brygshoppen med specialøl, Sonja Rugi med blomsterbinding, PaperWaitress, Mille Kunst, Tupperware ved Susanne, billedkunstner Lykke Elmose, Birthe Thorn med glaskunst, Ny Lundgaard Ismejeri, Lathan Mobile Textile twisted potatoes, Sørens Brød samt musikalsk indslag ved Esther Rokkjær.

Styr på coronareglerne
I disse tider skal vi alle passe ekstra godt på os selv og hinanden. Arrangørerne af markedet har derfor sørget for at alle retningslinjer følges nøje. Der vil være håndsprit, afstands- og maxpersons afmærkninger, ensretning af ind/udgang samt opfordring til brug af mundbind. Derudover opfordres der til, at alle tager hensyn og giver plads til hinanden.

Tid og sted for arrangementet:
Køb Lokalt-Marked 3. oktober 2020 kl. 10-14 i Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers
Altid den første lørdag i måneden, kl. 10-14
Sociale medier:
Facebook : Køb Lokalt-marked på Underværket
Instagram: koeb_lokalt_marked

Kommentarer