Randers By

Kom til åbent hus i Padel Lounge

Padel Lounge i Randers holder åbent hus Fredag den 01 oktober fra 15-20, hvor du kan tage familie og venner under armen og prøve kræfter med den populære sportsgren, Padel.

Arrangementet er gratis og afholdes i Padel Lounge Randers i samarbejde med webshoppen Padel Specialist, der stiller op med både rådgivning og udstyr, så du er sikret en god start på din padelkarriere. Alt du skal medbringe, er et par gode sko og dit gode humør. 

Padel, tidligere kendt som padel-tennis, har været på alles læber det sidste års tid og sportsgrenen er under hastig udvikling i Danmark. Fredag d. 01 oktober fra kl. 15-20 kan du også prøve kræfter med den populære sport. Arrangementet er for spillere på alle niveauer, så tag familien, vennerne eller ungerne med til en hyggelig eftermiddag i Padelns tegn. 

Padel Lounge Randers åbnede i august 2019 med fire kvalitetsbaner i hallerne i Sporbyen. Siden åbningen i Randers har makkerparret Mads Harrestrup og Kim Larsen også åbnet padel-centre i Herning og Aalborg. 

Padel Specialist er en webshop, der har dedikeret sig til at levere professionel rådgivning og padeludstyr til alle niveauer. På dagen medbringer Peter Gøggaard-Clausen fra Padel Specialist udstyr, så du får mulighed for at mærke forskellen på at spille med et begynderbat og de padelbat, verdens bedste padelspillere bruger. Peter udtaler:  

“Både nye og mere rutinerede spillere kan have svært ved at vælge det udstyr, som passer bedst til dem. Derfor giver vi alle mulighed for at teste nogle bat i forskellige niveauer fra nogle af verdens mest anerkendte brands, så spillere i Padel Lounge kan komme og prøve forskelligt udstyr”, oplyser Peter Gøggaard-Clausen fra Padelspecialist.dk

Padel Specialist tilbyder rabat på dit nye udstyr, hvis du bestiller på dagen.  

Det foregår her:

  • Padel Lounge Randers, Tolbodgade 39, 8930 Randers NØ
  • Fredag d. 01 oktober fra 15:00-20:00

Du kan læse mere om Padel Lounge på deres Facebookside eller på deres hjemmeside

Er du også interesseret i, hvilket udstyr, Peter tager med til eventet eller vil du gerne læse mere om Padel Specialist, finder du deres hjemmeside her.

Kommentarer