Randers By

Køb Lokalt – Støt lokalt

Se billedserie

I en tid med stor fokus på klimaet, bør vi alle gøre vores for at gøre en forskel. Mange bække små; når vi har fokus på at købe produkter hvor de er produceret, gør vi en forskel ved at nedsætte unødig transport af varer.

I Randers har vi vores eget Køb Lokalt Marked, der gør det nemt at købe spændende produkter med god klima-samvittighed.

Hver måned afholdes der i Underværket Køb Lokalt Marked, med lidt for enhver smag og guf for alle sanser. Samtidigt med at du køber samvittighedsfuldt, har du også muligheden for at møde de sælgende der strækker over butikker, kunstnere og producenter, og få en snak om produkterne og deres historie.

Du får dermed en helhedsoplevelse med dig hjem, den gode markedsstemning Underværket byder på og fællesskabet om at støtte de lokale ildsjæle der her viser deres produkter frem og gerne giver en god snak med.

Køb Lokalt markedet byder sædvanligt også på musikalske oplevelser, og denne lørdag byder Wilhelm Skjerk på lækker Jazz fra pianoet.

Mens du nyder de jazzede toner, kan du forkæle dine øjne med kunsthåndværk i form af malerier, smykker, glaskunst og spændende støbninger i beton.

Du har også mulighed for at forkæle dig selv eller en du har kær, med lækre kropsplejeprodukter, tøj, brugskunst, eller noget godt til ganen.

Fælles for udstillerne er, at de alle er fra Randers og ophav, og har et brændende ønske om mere bæredygtighed på den nemme måde, samtidig med et ønske om at give Randers’ beboere en oplevelse fyldt med hygge og fællesskab.

Køb Lokalt Marked finder sted hver første lørdag i måneden, på Underværket, Stemannsgade 9C, og næste marked er den 6. november fra kl. 10-14.

Kommentarer