Mejlby

Kænguru løs i formiddag nord for Randers ved Mejlby

Det var dette syn, der mødte gårdejer Jens Høgh bag sin trailer på Vestrupvej i Gimming i formiddags.

Gårdejer Jens Høgh på Vestrupvej i Gimming nord for Randers fik sig noget af en overraskelse, da han lørdag formiddag skulle have fat i sin trailer. Lige bag traileren stod et dyr, han ikke lige havde forventet at møde på sin gård. Der var nemlig tale om en kænguru.

Resolut skyndte Jens Høgh sig at tage et billede af dyret og fik det delt i forskellige facebook-grupper. Derved fik ejeren af kænguruen nys om det undvegne dyr, og satte en eftersøgning i gang af den lille kænguru.

Det krævede ti mand en løbetur på cirka fem kilometer, før man fik trængt den undvegne kænguru op i en krog og fanget den.

Det fortæller Jonas Præst, som ejer kænguruen. Han bor ved Mejlby, hvor hobbyen altid har været dyr, og kænguruen er nu genforenet med to andre kænguruer, som han har – ligesom der også er geder, grise, fugle og præriehunde i folden ved Mejlby.

– Den var hoppet over hegnet. Normalt kan de holdes inde med en meters hegn, men den her er en nyindkøbt hunkænguru, som åbenbart gerne ville ud, har Jonas Præst udtalt til TV2OJ.

– Dyr har altid været en hobby for mig, og nu laver vi nogle nye foranstaltninger, siger Jonas Præst, der fortæller, at kænguruen har det godt.

Kommentarer