Fussingø

Juleudstilling på Fussingø Slot

Julearrangementet er et samarbejde mellem Fussingø-gruppen og Naturstyrelsen Kronjylland. Et eventuelt overskud anvender Fussingø-gruppen til den indvendige restaurering af slottet. Arkivfoto.

Sidste weekend i november kan man komme i julestemning, når Fussingø Slot åbner dørene for sin årlige juleudstilling.

Julepynten og misteltenen er hængt op i de højloftede stuer, der er nisser overalt, der er pynt på juletræet og englene hænger smukt i de høje vinduer.

I det store køkken dufter der af æbleskiver og julegløgg, og de fingernemme små og store gæster kan klippe deres egen julepynt efter skabeloner på de mange farvestrålende kartonner.

Lørdag vil Jennumparkens Børnekor bringe julestemningen helt ind i slottets stuer, og søndag vil koret Tune It gøre stemningen intens med deres smukke stemmer.

I slottets lune stuer vil boderne byde på smukke, unikke og spændende ting. Der vil være nisser, trolde og engle i forskellige former og materialer. Der vil være smykker i porcelæn og glas samt kunstværker i beton, keramik og rakubrændt keramik og glas.

Der vil også være nyslynget honning, hjemmelavet marmelade og lækkert rugbrød. Der vil være sjove træfigurer, fuglehuse og
smukke skåle og ting drejet i træ.

Ingen jul uden juledekorationer, pileflet og hjemmestøbte lys, og udstillerne vil give gode råd og ideer til pakkekalender og mandelgave.

Juletombolaen har mange fine gevinster og chancer for vinderlod til de, der har lyst til at prøve lykken.

I julecafeen kan du købe kaffe, te og sodavand, julegløgg og æbleskiver og ude foran slottet vil der være salg af nyfældede juletræer og pyntegrønt.

Kommentarer