Randers By

Jubilæum og navneskifte hos akupunktør-duo i Randers

De to gange Werge, Peter og Kasper, som også er far og søn, kan i denne uge fejre hele tre jubilæer og gennemfører samtidig navneskifte til Werge Akupunktur. Det er Kasper til venstre og Peter til højre.

Der er meget at glæde sig over for akupunktør-duoen Kasper og Peter Werge. Denne uge fejrer de 5, 20 og 25-års jubilæum og træder samtidig ind i et nyt kapitel. Det markeres med et strategisk og betydningsfuldt navneskift – og en konkurrence for patienter og andre akupunktur-interesserede.

På Facebook har man de seneste 2 uger kunne læse personlige fortællinger om den randrusianske akupunktør-familie, Kasper og Peter Werge.

Opslagene har været fyldt med taknemlige toner for klinikkens mange patienter, der over årene er blevet behandlet for alt fra allergi til nedsat fertilitet, hovedpine/migræne, nakke- og skuldersmerter samt diskusprolaps og sportsskader mm.

Man har også kunne læse historier om Peter og Kasper Werges rejse ind i nålenes helbredende verden. En rejse, der blandt andet har budt på møder med nogle af verdens mest anerkendte behandlere. Og som har gjort makkerparret til frontløbere inden for dansk akupunktur.
Derudover har Kasper og Peter netop annonceret, at klinikken skifter navn.
Alt dette sker i forbindelse med 25-års jubilæet.

Nyt navn er en anerkendelse af Kasper Werge

Akupunktør Peter Werge bliver til Werge Akupunktur. Navneskiftet sætter fokus på partnerskabet mellem to familiemedlemmer og markerer starten på et nyt kapitel.

– Vi har længe været to uddannede RAB-akupunktør på klinikken. Jeg har i 5 år haft selskab af min søn, Kasper Werge, der i dag – på lige fod med mig – står for behandlingerne på klinikken. Derfor skifter vi nu navn til Werge Akupunktur, fortæller Peter og fortsætter:

– Kasper er en enormt dygtig akupunktør, og han har gennem tiden tilegnet sig nogle helt unikke behandlingsformer og teknikker. Han behandler på et højt niveau og gør en enorm forskel for klinikken – og for de mange patienter, der hver dag nyder godt af hans store viden og kompetencer.

Udvikler ny akupunktur-teknik

Akupunktør-teamet fejrer jubilæet med en konkurrence på deres hjemmeside, hvor de udlodder rabatter og gratis behandlinger.

De fortæller samtidig, hvordan de udnyttede tiden, da Danmark i marts lukkede ned, til at udvikle en helt ny og unik akupunkturteknik.

Den nye teknik har de navngivet Werges Points, og den tager udgangspunkt i nogle hidtil uopdagede punkter i hånden, som Peter og Kasper Werge har lokaliseret. Teknikken har, ifølge de to grundlæggere, allerede vist rigtig gode resultater til behandling af bl.a. diskusprolaps, nakke-, skulder-, albue-, og rygsmerter m.m., og er desuden effektiv til behandling af nervesmerter og nedsat bevægelighed i hele kroppen.

Alle interesserede kan læse mere om Peter og Kasper Werge på hjemmesiden, www.wergeakupunktur.dk.

FAKTA:

– Peter og Kasper Werge er begge er uddannede RAB-akupunktører. Sammen har de behandlet tusindvis af patienter på klinikken Werge Akupunktur (tidligere Akupunktør Peter Werge).

– Akupunktør-duoen er passionerede frontløbere inden for dansk akupunktur og har gennem tiden udviklet egne teknikker til behandling af blandt andet nakkesmerter.

– På klinikken kan man blive behandlet for alt fra allergi til nedsat fertilitet, hovedpine/migræne, nakke-og skuldersmerter samt diskusprolaps og idrætsskader mm.

Se mere på www.wergeakupunktur.dk

 

Kommentarer