Randers By

Indvielse af nyt flygel i Sct. Peders Kirke

Takket være en donation fra Købmand Herman Sallings Fond har Sct. Peders Kirke kunnet købe et nyt Schimmel flygel til kirken. Det fejres med en koncert søndag den 26. september kl. 16.00.

Musikken er denne dag lagt i hænderne på koncertpianist Søren Rastogi, som er en meget efterspurgt solist, kammermusiker og akkompagnatør både herhjemme og internationalt. Hans karriere tog fart i 2006, da han blev udnævnt til “Tårnmusiker” af Danmarks Radio og Rundetårn, hvilket indbefattede en egen radiotransmitteret koncertserie med 5 koncerter som solist og kammermusiker. Søren Rastogi er ansat som lektor på Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
Ved koncerten i Sct. Peders spiller Søren Rastogi sammen med cellist Janne Fredens, som er ansat i Randers Kammerorkester. Janne Fredens er udannet i Aarhus, Prag og Stockholm og har solistklasse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Programmet består af værker for solo klaver af Beethoven, Chopin og Liszt. For cello og klaver spilles Prokofiev´s Sonate for cello og klaver, opus 119. Dermed bliver der mulighed for både at høre det nye flygel som solo instrument og i samspil med et andet instrument.

Der er gratis adgang til koncerten.

Kommentarer