Spentrup

Hyggedag for dagplejebørn på biblioteket i Randers

Dagplejebørn fra Spentrup, Dronningborg, Randers Vest og Mellerup var til aktivitetsdag på Randers Bibliotek, og formiddagen gik med mange forskellige aktiviteter. Fremsendt foto

For andet år i træk har dagplejen i Spentrup sammen med kolleger fra andre områder i kommunen haft børnene med på biblioteket i Randers.

Bibliotekets store sal var omdannet til et aktivitetscenter med bøger, puslespil, klodser, balloner med mere, da dagplejerne i Spentrup, Dronningborg, Randers Vest og Mellerup arrangerede en tur på biblioteket i Randers.

Dagen startede med morgenmad klokken 6.00, og derefter blev de forskellige aktiviteter prøvet af. Efter lidt formiddagsmad gik turen til museet ovenpå, hvor børn og voksne fik en guidet tur rundt i lokalerne. Her blev sanserne testet, da der skulle lugtes til forskellige krydderurter, og legetøj fra gamle dage blev prøvet af.

Fælles hygge med forældrene

Efter frokost og middagslur skulle der gøres klar til forældrene, som  var inviteret til klokken 15.00. De fik først en kort guidet tur på biblioteket af Betina fra børne-bib, og derefter samledes alle i salen til sang og musik med Peter Elmelund.

Artiklen fortsætter under billedet…

Dagen sluttede med kaffe, te, vand og frugt, og da alle forældre og børn var taget afsted, var der så bare oprydning og evaluering af dagen tilbage.

Successen skal gentages

Det er anden gang dagplejerne har arrangementet på biblioteket, og der var stor enighed om, at dagen endnu engang havde været en succes.

– Vi er meget taknemmelige over, at biblioteket og museet, som stiller huset til rådighed, men også dagplejere, forældre, hjælpere og sponsorer, som bidrager til, at give børnene en rigtig dejlig og oplevelsesrig dag, fortæller dagplejer, Pia Pedersen fra Spentrup og tilføjer, at man vil arbejde videre med en tilsvarende dag senere på året.

Kommentarer