Harridslev

Harridslev Rideklub i kamp om medaljer

Spændingen stiger i 100 års klubturneringen sponsored by Ifor Williams og Hestemagasinet – Everhorse, hvor det foreløbige resultat netop er blevet opdateret.

Det er stadig Klithuse Military Klub (KMK), der ligger på førstepladsen med 560 point. På en andenplads kommer Sundeved Rideklub (SDR) med 545 point. Den jyske klub er dog tæt forfulgt af både Harridslev Rideklub (HARK) og Nordøstsjællands Rideklub (NØR), der begge har 530 point. Og så har vi lige nu Ishøj Sportsrideklub (ISR) og Søborggård Rideklub (SØG) på en delt fjerdeplads med 470 point.

Flotte præmier på højkant
Turneringen har nu været i gang i flere måneder, og derfor er det vel på sin plads at opsummere, hvad det er klubberne kæmper for. Vinderklubben modtager nemlig en meget flot Ifor Williams hestetrailer, der gerne skulle være til glæde og gavn for klubbens medlemmer.

Den klub, der kommer ind på en andenplads, vinder et jubilæumsspring fra Viffeldt Safety-system. Så, ja, der er noget for klubberne at ride om. Turneringen strækker sig frem til midt i september, og i den kommende weekend, kan der hentes point i military hos Team CEP (CEP), og i spring hos Sønderskov Rideklub Aabenraa (SRA) samt hos Vestermarie-Nylars Køre- og Rideforening (VNKR)

Kommentarer