Harridslev

Harridslev Rideklub fejrer ridesporten med åbent hus

Den 17. juni inviterer Harridslev Rideklub til åbent hus for at fejre de mange muligheder i ridesporten og for at byde velkommen til nye interesserede medlemmer når næste sæson starter. 

Dagen starter med opvisninger af klubbens seje elevryttere i alderen 6-50år.

Klubbens 5 undervisere har sammensat et sjovt og flot program med glimt fra årets træning med klubbens heste og ponyer.

Imellem elevholdene kommer to af klubbens dygtige dressur- og springryttere og inspirerer, hvorefter to VM ryttere konkurrerer i forhindrings-cup, inden klubbens nye voltigehold viser gymnastik på hesteryg.

Formålet med dagen er blandt andet at klubben ønsker at inspirere flere til at starte til ridning.

I foråret er 5. voksenhold blevet opstartet, og det er blevet en succes der ikke er til at tage fejl af.

Men børnene er også vendt godt tilbage efter Corona, og klubben glæder sig til ‘always camp’ i efteråret, der er en støttet rideweekend for 12-15 årige  piger. Weekenden er støttet af Dansk Rideforbund for at få piger ind i ridesporten.

Et andet formål med klubbens invitation til åbent hus er, at fejre ridesporten. Derfor har alle ydet det bedste, og klubben har sammensat et program med lidt for enhver smag, som balance og ponygames, pas dedeux og kvadrille. Desuden vil tre af klubbens voksenryttere gi’ den gas som cowboys.

Voltigeholdet vil vise grundarbejde på træhest og slutter af med gallatøj og stævne program. Her kan de nysgerrige få inspiration til netop denne disciplin og få en snak ved træhesten bagefter.

Kæphesteafdelingen har desuden sat en bane op, hvor man kan hverve sig en springtur og høre om klubbens HARK Happy Horse Klub for de mindste.

Bestyrelsen står klar til spørgsmål om rideundervisning og tilmelding til ny sæson, inden aftenen rundes af med fællesspisning i klubbens ridehal med lækker mad på grillen.

Den nye sæson starter op igen i uge 33 – en uge senere end vanligt på grund af ridesportens Verdensmesterskaber i Messecenter Herning, der afholdes i uge 32. Her skal syv af klubbens medlemmer deltage i Dansk rideforbunds VM holdturnering, hvor landets 20 flittigste hold er inviteret i finalen.

Kommentarer