Kristrup

Har Lisbeth Hansen søgt mod Kristrup?

Vivian Winther Eriksen, Missing People. Foto: Egon Thomsen.

Tirsdag aften søger en lille gruppe fra Missing People efter Lisbeth Hansen. Søgningen koncentreres ud ad Grenaavej, hvor Lisbeth Hansen sidst er observeret på et overvågningskamera klokken cirka 23 onsdag aften.

Klokken 17 i dag tirsdag kunne Missing People mønstre en god håndfuld frivillige, der var mødt op for at hjælpe til med søgningen efter Lisbeth Hansen. Hele 8 personer var kommet fra Grenaa, heriblandt hendes søn. Lisbeth Hansen har tidligere boet i Grenaa og haft tilknytning til Frikirken her.

Vivian Winther Eriksen fra Missing People gav en indledende orientering til de fremmødte, herunder Lisbeth Hansens signalement og hvad man skal gøre, såfremt man finder den savnede.

Borgere i Kristrup bedes være opmærksomme

Vivian Winther Eriksen kunne berette, at Lisbeth Hansens søn tidligere har boet i Kristrup, og at man derfor arbejder med en teori om, at hun kunne søge hertil. Teorien underbygges blandt andet af, at det overvågningskamera, der fangede den savnede netop står på strækningen.

Vivian Winther Eriksen anmoder derfor beboere i Kristrup og omegn om at være særligt opmærksomme i baghaver, udhuse eller i det hele taget i området.

Det er Missing People’s plan at fortsætte eller udvide søgningen, og frivillige, interesserede kan følge med i udviklingen og eventuelt nye tidspunkter på Missing Peoples facebook-side her.

 

Kommentarer