Randers By

Hanne går til genoptræning i Smilets Hus

Hanne Pedersen er ovenud tilfreds med det nye genoptræningscenter i Nellemann-bygningen i Randers.

Lyse lokaler fyldt med træningsmaskiner og fagligt engageret personale har i et år dannet rammen for Randers Kommunes nye genoptræningscenter i Nellemann-bygningen i Randers. Hanne Pedersen er én af de mange borgere, der går til genoptræning i det nye center efter en knæoperation. Hun er ovenud tilfreds med behandlingen og de ansatte på centret:

“Alle er så søde, flinke og imødekommende. Desuden har jeg fået fantastisk hjælp af en fysioterapeut til at træne mit knæ, så jeg nu kan smide krykkerne. Derfor burde huset hedde Smilets Hus” siger Hanne Pedersen.

Øget specialisering til gavn for borgerne

Inden det nye genoptræningscenter åbnede for et år siden, kunne borgere modtage genoptræning på forskellige ældrecentre i Randers Kommune. Genoptræningen er nu samlet på Center Tirsdalen og Nellemann-bygningen i Randers:

” Udover at vi har fået dejlige lyse lokaler med masser af plads til genoptræningen, har det også styrket vores faglige ekspertise, at vi nu er samlet et sted. Det giver et bedre tilbud til borgerne” siger Line Møller Kristiansen, leder af Genoptræningscenter Randers.

I centret er der ansat både fysioterapeuter og ergoterapeuter med forskellige specialer:

“Vores specialer indenfor de forskellige genoptræningsområder sikrer, at vi fagligt kan understøtte den enkelte borgers individuelle træningsbehov, så borgeren i videst mulig udstrækning kan komme tilbage til sin hverdag og sit liv igen”.

Den øgede specialisering på det nye genoptræningscenter giver også øget arbejdsglæde hos de ansatte:

“Det er et kæmpe plus at arbejde et sted, hvor vi er mange med samme faglighed og speciale. Det giver mulighed for konstant sparring og udvikling inden for vores forskellige specialer. Det er meget tilfredsstillende” siger Karina Møller, ortopædkirurgisk fysioterapeut på Genoptræningscenter Randers.

Kommentarer