Magaxin

Gode tips til dig der arbejder meget på farten

Artiklen er sponsoreret.

Hvis ikke du har en fast arbejdsplads, men i stedet er meget på farten, så er der nogle forskellige ting, du er nødt til at tage hensyn til. Men hvad findes der egentlig af gode tips?

Medbring altid en snack

Når du er meget på farten, så har du ikke nødvendigvis faste tidspunkter, hvor du spiser frokost og mellemmåltider. Derfor er det rart, hvis du har noget med dig, så du altid har mulighed for at snuppe en snack.

Hvis du står og er småsulten inden et møde eller blot har småtravlt, så er det ikke sikkert, at du har tid til et helt måltid. Men med en lille snack i tasken kommer du rigtig langt. Du kan f.eks. altid have en proteinbar, nogle frugter, nødder el.lign. med dig.

Hvis du har brug for noget lækkert og friskt, så kan du også finde rigtig mange juices, grøntsagsshots og shakes, der er nemme at drikke på farten. Hos Bangs kan du f.eks. finde diverse grøntsagsshots og økologiske drikke.

Hav dit computerudstyr i orden

Hvis meget af dit arbejde foregår på din computer, så er det en fordel med noget forskelligt udstyr, der gør det nemmere. Det er selvfølgelig nødvendigt med en god computer, der er forholdsvis let at have med rundt. Men derudover kan du f.eks. tilføje et par gode høretelefoner, et lækkert computersleeve m.m. Det kommer helt an på, hvad du føler, du har brug for.

Investér i en notesbog

Du har helt sikkert meget at se til og tænke på. Derfor kan det være en stor hjælp at skrive noget af det ned en gang imellem. Det kan give dig et bedre overblik.

Derfor kan du overveje at investere i en notesbog, som du har plads til i din taske. På den måde har du mulighed for at skrive noget ned hvor som helst. 

Kommentarer