Randers By

Gensynsglæde mellem kunder og forretningsdrivende i Randers midtby

Se billedserie Gaderne i Randers midtby var fra morgenstunden mandag fyldt med kunder, der havde glædet sig til genåbning af byens butikker. Fotos og video: Jan Szwed.

Der var gensynsglæde i mange af byens butikker i dag mandag, da de forretningsdrivende igen kunne byde kunderne inden for i varmen. Siden december har Randers midtby stort set ligget øde hen, mens kun optikere og materialistforretninger har været åbne – og meget detailhandel af udvalgsvarer er foregået online.

Mandag 1. marts blev derfor en glædens dag i Randers Midtby. Genåbningen af byens butikker trak folk til byens mange strøggader, og gadeskilte, bannere og butiksdekorationer lokkede kunderne inden for med gode tilbud i vente.

Det var tydeligt at kunderne har savnet en shoppingtur i byens gader, og mange benyttede dagen til at indløse gavekort eller bytte de over to måneder gamle julegaver.

Se video her om genåbningsstemningen i Randers midtby i dag:

Selvom der var glæde i midtbyen, er det dog ikke alle butikker, der kan åbne endnu. Således må butikkerne i Randers Storcenter fortsat afvente om næste genåbningsbølge inkluderer dem. Regeringen har først indbudt til forhandling om dette den 12. marts.

 

Kommentarer