Magaxin

Gaveidéer til en foodie

Artiklen er sponsoreret.

Kender du én, der er foodie med stort ’F’, som bare elsker at forkæle sig selv og sine næste med lækker og spændende mad fra verdenen rundt? Her er et par gode idéer til gaver til dem, hvis du står og mangler inspiration, når deres fødselsdag begynder at nærme sig.

Lækker vin til maden

En ting, som for det meste går godt sammen med god mad, er god vin. Hvis den, du skal give gave til, elsker at eksperimentere med mad fra forskelige steder i verdenen, er de sikkert også nysgerrige på vine fra de samme steder. Hvad der gror sammen, går ofte godt sammen, siger nogle vinelskere. Så en fin gave kunne sagtens være en lækker vin fra et område, du ved deres madinteresse også rammer. Leder du efter en ekstra lækker gave, måske til en rund fødselsdag eller et bryllup, kan du overveje at give en vinkøler i gave. Det kunne fx være et Vestfrost vinskab, hvis du ved, at vedkommende godt kan lide dansk design.

Fede køkken-gadgets

Der findes mange forskellige slags køkkenredskaber nu til dags, og der bliver hele tiden udviklet nye, der kan gøre madlavningen lettere. Kan din foodie godt lide sjove gadgets og redskaber med specifikke funktioner? Så find noget nyt til deres samling. Er vedkommende mere til simple madlavningsredskaber og vægter kvalitet og mærke rigtig højt? Så kan det være en god idé med lækre japanske kokkeknive eller måske en ny pande eller gryde. Det kunne også være en ny køkkenmaskine såsom en blender, røremaskine eller sous vide.

Spændende kogebøger

De fleste foodies har den ting tilfælles, at de elsker at smage ny mad og prøve nye opskrifter af. En spændende kogebog er derfor altid et hit iblandt foodies. Undersøg om der er kommet nogle nye kogebøger på markedet, eller find en kogebog om madkulturen fra et bestemt land.

Kommentarer