Stevnstrup

Fuldt hus hos Randers City Camp

Se billedserie To tredjedele af Randers City Camps campister er fastlæggere. De fleste fastlæggere camperer i forårssæsonen, men der er også en trofast skare på cirka 75 campister, der camperer i vintersæsonen. Foto: Randers Netavis.

I Fladbro Skov ligger Randers City Camp, der lørdag formiddag den 4. februar afholdte fastliggermøde for mere end hundrede besøgende i et overfyldt fælleshus. 

Der måtte findes ekstra stole og borde frem, da over hundrede nysgerrige sjæle var mødt op til rundstykker og kaffe hos Randers City Camp. Det var stedets to nye indehavere, Ronnie og Bianca Andersen, der havde inviteret nye såvel som gamle campister til fastliggermøde, hvor der blev orienteret om planerne for den kommende sæson.

– Vi havde regnet med, at folk ville komme for at se campingpladsens nye indehavere lidt an, så vi havde i forvejen dækket ekstra op. Over hundrede besøgende havde vi dog ikke regnet med. Der plejer at være omkring 75 til disse arrangementer, fortæller den nye camping-mutter, Bianca Andersen.

Der har nemlig været generationsskifte på Randers City Camp. I september overtog Bianca og broderen Ronnie familieforetagendet, efter at forældrene Sanne og Palle Andersen i 13 år havde drevet den naturskønne campingplads i Fladbro Skov med smuk udsigt over Nørreådalen.

Bianca Andersen er ikke i tvivl om, at hun har truffet den rigtige beslutning.

– Jeg elsker mit job. Jeg kan virkelig godt lide det, fordi du ikke ved, hvad der sker om ti minutter. Det er helt klart det fedeste arbejde, som jeg har haft til dato, siger hun.

Nyt fælleshus og hyggeområde

Til arrangementet lørdag kunne Ronnie og Bianca blandt andet fortælle, at campingpladsen får et nyt fælleshus samt et hyggeområde midt på pladsen. Derudover er der også planer om etableringen af helt nye campingspladser.

– Vores fælleshus stammer helt tilbage fra dengang, hvor campingspladsen var et vandrehjem i 1960erne. Der er blevet pustet liv i det i de sidste mange år, men det kan snart ikke mere, så det skal erstattes og det har åbnet op for mange nye muligheder, siger Bianca Andersen.

Et fristed

På fastliggermødet blev der opfordret til, at der bliver bakket op om Fest – og Aktivitetsudvalget, der består af frivillige fastliggere, der i løbet af året arrangerer sociale begivenheder på campingspladsen.

Se også her: God sæson for Randers City Camping

– Mange fastliggere bruger pladsen som et fristed, hvor de kan komme lidt væk fra hverdagen. For os betyder det, at vi har en fast indtægt året rundt og at vi har nogle mennesker, der hjælper os med at holde øje med stedet, fordi de føler et vist ejerskab, slutter Bianca Andersen, der også holder af de mange turister, der besøger campingpladsen få dage ad gangen.

Fakta:

Området ved Fladbro Skov, hvor Randers City Camp ligger, er oplagt til trave- og cykelture, golf og fiskeri. Skal der ske lidt mere er Randers midtby mindre end fem kilometer væk.

Kommentarer