Debat og politik

Flemming Østergaard valgt til hovedbestyrelsen for Kristendemokraterne

Den lokale spidskandidat til kommunalvalget den 21. november, Flemming Østergaard, Fårup, er blevet valgt til hovedbestyrelsen, ved Kristendemokraternes nyligt afholdte landsmøde.

Under landsmødet passerede det magiske antal vælgererklæringer 20.109, der betyder at Kristendemokraterne er med ved næste folketingsvalg. I sidste uge fik vi den endelige godkendelse fra ministeriet.

– Herfra lyder der en stor tak til alle som velvilligt har hjulpet med en vælgererklæring, når vi har mødt jer på messer og på gaderne. Vi ser frem til et godt kommunal- og regionsvalg, som en god optakt til det næste folketingsvalg.

Til regionen er her fra Randers opstillet Nils-Erik Mulvad, som nr. 4 på listen. Han er samtidig nr. 2 på Kristendemokraternes liste til kommunalvalget, ligeledes Max Munch som nr. 22. Han er nr. 3 på listen til kommunalvalget.

Lærer Stig Grenov, Hørsholm blev genvalgt som landsformand. Efterfølgende har hovedbestyrelsen konstitueret sig med Østjyllands Storkreds spidskandidat til næste folketingsvalg, Isabella Arndt Laursen, som politisk næstformand. Hun afløser forfatter Egon Jakobsen, Næstved der efter mange år ikke ønskede genvalg.

Kommentarer