Debat og politik

Finn Rytter Larsen: Midt i en klynketid

Finn Rytter Larsen, Gjerlev. Arkivfoto

Læserbrev skrevet af Finn Rytter Larsen, Gjerlev

Når vi som borgere bosiddende i vore fantastiske landdistrikter fortæller, at vi ønsker os/kræver bedre bredbånd og bedre busforbindelser, er det efter min mening temmelig beskæmmende, at der fra flere sider lyder: stop klynkeriet. I har jo selv valgt at bo på landet. Underforstået, at det er vores egen skyld!

Hvem “finder” på at komme med disse udtalelser? Desværre må jeg konstatere, at det drejer sig om kandidater til det kommende byrådsvalg, men også borgmesterens kampagneleder, Arne Erikslev, lufter denne mening. Det er vel ikke utænkeligt, at det sker med borgmesterens viden og accept?

Er det virkelig den måde, at især Venstre vil arbejde for en samlet Randers Kommune?

Heldigvis findes der også byrådspolitikere, som KLYNKER over busforbindelserne. I forbindelse med ændringer i bybusplanerne kunne Fruelund (V) klynke over forringelser i sit nærområde, Tebbestrup, og det hjalp vist nok! Senest har Regionen stillet forslag om beskærelser i visse busruter. Den ene rute, 230, betjener bl.a. Asferg og Fårup. Minsandten om ikke Jens Peter Hansen (V) giver sig til at klynke. Her får han hjælp af Steen Bundgaard (S).

Behøver jeg at fortælle, at de to politikere bor i henholdsvis Asferg og Fårup?
Underligt nok er der ingen, som har beskyldt dem for at KLYNKE, i alt fald så vidt jeg ved.

Nå, det er nok også almindelig stemmepleje!

 

Kommentarer