Magaxin

Find nye damebriller med 3 nemme skridt

Artiklen er sponsoreret.

At finde nye briller til damer er ikke nødvendigvis en dans på roser. Det kan være en udfordring at finde et brillestel, man føler sig tilpas med – og hvilke brilleglas er overhovedet det optimale for dig? Med disse 3 steps bliver du hurtigt klædt på til at finde de damebriller, som vil være den perfekte synsløsning for dig.

Brillestel – en verden af muligheder

Du har måske allerede en idé om, hvilken brillefacon, farve eller stilart, der passer til dig – men lad det ikke blive en begrænsning for dig! Lad dig i stedet inspirere af de seneste trends og prøv forskellige stilarter, farver og mønstre, indtil du finder det perfekte par til dig. Måske bliver du ligefrem overrasket over hvilken brillefacon, der klæder dig bedst.

Book tid til en synstest

Første skridt imod at finde de perfekte briller er, at booke tid til en gratis synstest hos din lokale optiker. Optikeren kan på baggrund af synstesten vurdere, om du har brug for briller, eller om du har brug for en ny styrke i din nuværende synsløsning. Under synsprøven undersøger optikeren, om du er langsynet eller nærsynet og om du har bygningsfejl. Optikeren tjekker samtidig dine øjnes sundhed, og om der er tegn på generelle helbredsproblemer, der kan ses i øjet. Med en grundig synsprøve er du i trygge hænder.

Få de optimale brilleglas

Når du har fundet det rigtige brillestel, sørger optikeren for at tilpasse dine brilleglas unikt til dig. Der er mange muligheder indenfor brilleglas – og hvad der er det rigtige for dig, afhænger af dine synsudfordringer, dit arbejde og din hverdag. Bruger du mange timer foran en skærm i løbet af dagen, kan et brilleglas til skærmbrug være den optimale løsning for dig. Bruger du derimod mange timer bag rattet, så er et brilleglas optimeret til kørsel måske det rette for dig.

Uanset hvad dit behov er, kan det være en god idé at gå efter brilleglas af god kvalitet. Brilleglas er nemlig ikke ”bare” glas. Der kan være store forskelle i glaskvaliteten, og det har også betydning for, hvor godt du vil opleve, at dit syn bliver, når du bruger brillerne. Det kan være en god idé at gå efter anerkendte glasleverandører som f.eks. ZEISS, der er kendt for innovation og god kvalitet, så du får den mest optimale synsløsning.

Der ligger mange overvejelser bag, når optikeren hjælper dig med at finde dine nye briller. Dit syn er din vigtigste sans – og derfor sætter vi en ære at i hjælpe dig til at få det optimale ud af dit syn.

Nyt Syn er en dansk frivillig optikerkæde med 66 butikker fordelt over hele landet. Nyt Syn har etableret et tæt partnerskab med den internationale glasleverandør ZEISS. Nyt Syn har skabt et brand, der står for faglighed, passion og høj kvalitet. Læs mere her: www.nytsyn.dkKommentarer