Harridslev

Festlig formiddag med Bjørn og Johnny i Korshøjhallen

Filmaktuelle Johnny fra Kandis tager sin far Bjørn med til et hyggeligt formiddagsarrangement i Korshøjhallen i Harridslev. 

Far og søn – Bjørn og Johnny er både sammen og hver for sig blevet til en institution og et positivt begreb indenfor showbizz, som aldrig tidligere er set lignende herhjemme.

Bjørn Hansen er jo som bekendt kapelmester i sit eget band BJØRN & OKAY, som i over 40 år har været blandt de mest populære dansktop-orkestre herhjemme.

Johnny Hansen, som er kapelmester i band KANDIS, er godt på vej til at gøre sin far kunststykket efter. KANDIS er absolut topnavn i øjeblikket, når man taler om dansk topmusik herhjemme.

Far og søn har i den grad taget publikum med storm – for overalt hvor de optræder er der udsolgt med et rekordstort publikumsbesøg gang efter gang. Derfor bliver der ofte sendt bud efter de to gæve vestjyder, som er ude at optræde sammen over 100 gange om året. En utrolig flot præstation af BJØRN & JOHNNY, som helt klart vidner om deres enorme popularitet. Så glæd dig til at møde Danmarks mest populære solistpar.

Bjørn og Johnny underholder i en god times tid fra ca. kl. 12. Inden da vil  der blive serveret formiddagskaffe med pålæg fra Slawteren i Tørring fra kl. 10.30.

Billetter kan købes i Dagli’Brugsen Harridslev indtil den 5. oktober. Det er også muligt at ringe og reservere billetter på tlf.: 86441213 (de skal senest hentes 5. oktober 2021).

Billetter koster 149,-.

Arrangementet er et samarbejde mellem Smiff09 og ELRO-dagene.

Kommentarer