Udbyhøj

Festival og markedsdag i Udbyhøj knækker cancer

Luftfoto fra en tidligere festival på Udbyhøj Lystbådehavn. Foto: Randers Kommune

Udbyhøj Lystbådehavn gør klar til et par festlige dage, hvor alt overskud ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelses Knæk Cancer-projekt.

6.- 7. inviterer Udbyhøj til festival og markedsdag på lystbådehavnen i den gode sags tjeneste. Lokale borgere og foreninger i byen har med støtte fra private sponsorer og Randers Kommune på kort tid stablet et program på benene. Fredag aften og lørdagen igennem vil der være alt fra banko, kræmmermarked, bluesaften og fællesspisning på Udbyhøj Lystbådehavn.

– Arrangementet er en del af sommerens aktiviteter på havnen. Vi trænger til en fest, og så er det win-win, at vi kan støtte et godt formål samtidig. Vi er alle berørt af kræft på den ene eller anden måde. Det handler om at stå sammen og få knækket koden til den sygdom. Vi samler ind og mindes alle dem, der har tabt kampen. Samtidig skal vi løfte dem som kæmper kampen lige nu, siger Tanja Møller, der er en af de lokale initiativtagere.

Masser af aktiviteter

Festen begynder med fællesspisning og stort banko fredag aften i et opsat telt på havnen med start klokken 17.30. Tilmelding til denne del af arrangementet kan ske ved at kontakte en anden af initiativtagerne, Anna Mette Hansen, på mobil 21 22 19 90.

Lørdag formiddag klokken 11 åbner kræmmermarkedet, der vil være forskellige aktiviteter til både børn og voksne, blandt andet ansigtsmaling, det muntre køkken og opvisning med hurtige biler som Ford Mustang og Chevrolet, der folder sig ud i disciplinen Drifting.

Klokken 12 åbner baren i teltet, og der er slag af kaffe og kage. På havnen bliver der også solgt lidt til maven i løbet af dagen, når ‘Mariehønen’ holder åben.

Klokken 14 er der musik, trylleri og humor fra Nordjyllands sjoveste mand, Steve Hart

Dagen slutter klokken 18 med fællesspisning og efterfølgende bluesaften med ‘4 x Hjort’ i teltet.

Billetter til arrangementet i teltet lørdag aften koster 150 kroner og kan købes ved at kontakte Tanja Møller på telefon 26 53 08 27 på hverdage mellem klokken 16-18 til og med 4. august. Der er begrænsende antal pladser.

Kommentarer