Sønderbæk

Elever vil høste gode oplevelser og livserfaring med høstmarked

Elever fra 6. og 7. klasse på Fussingøegnens Friskole i Sønderbæk har arrangeret høstmarked for at tjene egne penge til en udlandsrejse næste år. Foto: Heidi Johannesen

Elever fra Fussingøegnens Friskole i Sønderbæk arrangerer høstmarked på skolen i morgen lørdag. Formålet er at tjene penge egne penge til en udlandsrejse næste år. Det har de sendt denne artikel om.

Af Lene Michaelsen (redigeret)

Når der den 25. september afholdes høstmarked på Sportspladsen i Sønderbæk, er det børnene i 6. og 7. klasse på Fussingøegnens Friskole og deres forældre, der står bag. Eleverne er i fuld gang med at samle penge ind til deres udlandstur med friskolen, som venter dem om et års tid. Så der skal både høstes gode oplevelser og livserfaringer om at yde, før man kan nyde.

Børnene har været i fuld gang med at lave et spændende program for dagen. Sportspladsen bliver omdannet til en høstmarkedsplads med mange forskellige boder og aktiviteter. Et helt område vil være fyldt med boder og aktiviteter om og med æbler. Her kan man blandt andet medbringe sine egne æbler og beholdere – eller købe på stedet og få lavet æblemost. Man kan også købe forskellige hjemmesyltede varer.

Markedet byder også på andre aktiviteter; blandt andet kan man male sit eget mel, man kan  få lavet ansigtsmaling og klappe en ged. Når sulten melder sig, står børn og forældre klar i boderne med mad, drikke og søde sager.

Man kan også købe din egen stand til dagens bagagerumssalg, så der er mange muligheder for at gøre en god handel.

De første, der dukker op på markedsdagen kan få vasket sin bil; det foregår i skolegården, hvor børn og forældre hjælpes ad med vaskeriet.

– Vi håber, mange fra nær og fjern vil være med til at skabe den helt rigtige markedsstemning på den flotte nye sportsplads i Sønderbæk og støtte op om børnenes projekt, lyder opfordringen fra forældre og lærere.

Kommentarer