Magaxin

Detailhandel: Kunderne kårer månedens butik i Randers Storcenter

På billedet er det Natalie Munk Graahede fra ONLY som modtager prisen. Foto: Randers Storcenter.

Butikker og personale i Randers Storcenter vil gerne skabe de bedste rammer for storcenterets besøgende, og én af aktiviteterne er at få kundernes mening og forslag til butikkerne. Det gør man blandt andet med en månedlig konkurrence for kunderne.

Hver måned fra april og frem til november, kåres månedens butik.

Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centerets butikker – og der kan også stemmes online på Randers Storcenters hjemmeside.

Blandt alle, der stemmer trækkes hver måned lod om et gavekort på 500 kroner – og hermed kan kunderne også vinde.

I september måned blev pigetøjsbutikken ONLY kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet:

”Altid søde og hjælpsomme”. ”Bedste tøj til teenagere”. ”God betjening, stemning og godt humør”. ”Rigtig gode til at finde tingene frem som netop passer mig”.

ONLY siger om sig selv:

ONLY appellerer til den trendy, måske lidt frække, cool og rå pige. Vores kollektioner giver mulighed for at mixe det rå med det mere feminine, og dermed fremhæve sin egen personlighed og tilsætte lidt kant. Der er lidt rebel over hende, men samtidig er hun altid opdateret på den sidste nye mode. Hos ONLY har vi tøj til den helt unge pige, men også masser af spændende på bøjlerne til den voksne pige. Her kan man sammensætte et sæt, som kan bruges både til hverdag og til fest.

Kommentarer