Randers By

Det er sikkert at handle i de fysiske forretninger

Selv i en af de mest travleste perioder i detailhandlen er der ingen evidens for, at detailhandlen er en ’super spreder’. Vores Sundhedsminister, Magnus Heunicke, roste netop detailhandlen på pressemødet den 17. december, for den store indsats detailhandlen leverer i forhold til at holde smitten-risikoen nede.

Den danske detailhandel ser med stor alvor og bekymring på de kraftigt stigende covid-smittetal og derfor efterlever vi også alle retningslinjerne fra myndighederne, så det er sikkert for vores kunder at handle i de fysiske forretninger.

Kunderne bærer mundbind, medarbejderne bærer mundbind eller visir, der er håndsprit, afstandsmarkeringer, arealkrav og skiltning. Når vi taler om butikker på gågadeniveau, er det ikke unormalt, at døren står åben hele dagen, hvilket sikrer en god udluftning. I storcentre er der kraftige ventilationsanlæg, der ligeledes sikrer en konstant udluftning. Alle disse tiltage er netop, hvad sundhedsmyndighederne anbefaler.

”Her i Randers er der masser af frisk luft og højt til loftet. Vi har en stemningsfuld by med spændende specialbutikker, et godt udvalg og god plads i gaderne. Randers City er klar med gældende restriktioner i både butikker og på spisesteder. Der er taget højde for ekstra god plads til kunderne – de kan trygt handle” siger Mette Bræmer-Jensen, Citychef.

Vi er klar til at modtage kunderne med engagerede medarbejdere, et smil på læberne, god personlig service, vejledning, gaveindpakning og lange åbningstider – der er ingen grund til at blive hjemme. Man kan som forbruger trygt handle i de lokale forretninger, storcentre eller stormagasiner – julegaveshopping skal fortages i en forretning ellers er det ikke rigtigt jul.

Kommentarer