Livsstil og forbrug

Cykelkampagne flytter fra maj til september

Cykelkampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE flytter fra maj til september måned. Tilmeldingen til den populære kampagne er i fuld gang.

Cykelkampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE, der ruller hvert år i maj måned, er på grund af coronaktrisen udsat til september. Tilmeldingen til kampagnen er åben.

Hvert år i maj måned smører ansatte på virksomheder og institutioner i hele Danmark kæderne på deres cykler for at deltage i den populære motionskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE. I år flyttes kampagnen et par måneder på grund af coronakrisen:

– Vi ser frem til at deltage i kampagnen igen i år – fortæller Lillian Christensen, kommunikationschef i virksomheden MAKEEN Energy i Randers.

Ansatte fra virksomheden deltog i VI CYKLER TIL ARBEJDE i 2019. Cykelholdet fra MAKEEN Energy vandt Randers Cykelbys førstepræmie i kampagnen. Flere af de ansatte deltog i kampagnen på virksomhedens egne elcykler, som de ansatte kan benytte til og fra jobbet i hverdagen:

– Cykelkampagnen sætter fokus på både sundhed og klima. Det ligger helt i tråd med virksomhedens grundlæggende værdier, så derfor bakker vi selvfølgelig op om kampagnen igen i år – siger Lillian Christensen.

Flere i sadlen til jobbet
De deltagende hold i cykelkampagnen kan hvert år dyste om at vinde landsdækkende præmier. Randers Cykelby bakker op om kampagnen med lokale præmier:

– Der har været gang i cykelhjulene på stierne i Randers, mens Danmark har været lukket ned. Vi håber, at de gode cykelvaner fortsætter i efteråret til gavn for sundheden, klimaet og ikke mindst fællesskabet på mange arbejdspladser i Randers – siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Tilmelding
Den landsdækkende kampagne er arrangeret af Cyklistforbundet i Danmark. Randers Cykelby støtter kampagnen med lokale præmier. Tilmelding til kampagnen på www.vcta.dk

Kommentarer