Tånum

Corona sikre aktiviteter i efterårsferien

På trods af aflysninger er der stadig mange spændende aktiviteter i efterårsferien for børn.

Det er med stor ærgrelse at BørneKultur Ugen må aflyse ’Børnekultur på tur’ i uge 42. Tånum, Uggelhuse og Øster Tørslev havde glædet sig til at modtage en masse dejlige børn til en bunke skønne aktiviteter. Men sådan skal det ikke være i år, vi skal passe på hinanden, så det gør vi.

Udover ’Børnekultur på tur’ er aflyst er der desværre en række aktiviteter i det spændende program der også er aflyst. Du kan ikke deltage i aktivitet nr. 7 som er ’Lystfiskeri i midten af Randers’, aktivitet nr. 43 ’Æblernes dag’ eller lave lækre bolsjer. Næsten alle aktiviteter på Randers bibliotek er aflyst, du kan stadig komme i teateret 0g opleve teaterforestillingen ’At være for lille’ og ’Lille Sky – en poetisk musikfortælling med Trolderose og Trommelise’. Biblioteket arbejder på alternativer, såsom virtuelle workshops og udendørs aktiviteter. – følg med på deres hjemmeside.

Følgende aktiviteter er AFLYST: 7,11, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 22, 23, 28, 29, 31, 32, 35, 37, 40, 42,43 – Vi opfordrer alle til at følge med på hjemmesiden Bornekulturugen.dk – som opdateres hver dag.

Der er stadig en masse spændende aktiviteter for børn i efterårsferien. Ved alle aktiviteter gælder det at der bliver holdt afstand, sprittet af og regler bliver fulgt, så de voksne kan trygt tage deres barn i hånden og komme ud og opleve BørneKultur Ugen 2020.

Vi ses til åbningen på Værket lørdag den 10. oktober kl. 13.00 med mundbind og godt humør.

Kommentarer