Mellerup

Café Færgestedet åbnede i Påsken

Se billedserie

En sikker forårsbebuder er åbning af Café Færgestedet i Mellerup. Det skete skærtorsdag for ottende år i træk. Lige fra klokken 13 hvor Færgestedet åbnede, og frem til klokken 17 var der højt humør blandt de fire frivillige og cafeens gæster.

Inden åbningen klokken 13 havde de frivillige lavet kaffe. Dertil bagt 18 af deres berømt lagkager og masser af hjemmebagt kringle og boller med smør.

Med fuldt hus tyder det igen på, at det bliver en forrygende sæson. Overskuddet går til gode formål, som kommer borgerne langs Randers Fjord til glæde. Bl.a. har det finansieret en handicapmole ved færgelejet, så kørestolsbrugere kan komme helt ud til vandkanten. Sidste år blev der etableret belysning på kirkestien ved kirken i Mellerup.

– Derfor kan man allerede nu se, at man kan bruge nogle ekstra frivillige hænder i det gode kammeratskab og sammenhold, der er blandt caféens ca. 25 værter siger Grethe Schnell til Randers Netavis.

Traditionen tro fejres åbningen med en påskeudstilling. Denne gang med årets lokale kunstner Kurt Poulsen, Øster Tørslev, der bl.a. har udstillet i Nørhald Kunstforening 2017. Kurt Poulsen er kendt for sine fine fuglemotiver og anden inspiration fra naturen.

Kommentarer