Havndal

Borgmester og kommunaldirektør tager på rundtur for at møde dig

Borgmester Torben Hansen og kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt besøger først Havndal. Det gør de den 7. juni fra 14-16.00 i Havndal Børneby. Arkivfoto

Har du noget på hjerte? Vil du fortælle om din oplevelse med Randers Kommune? Noget du er glad for – eller måske forslag til noget, der kan give os en endnu bedre kommune. Så vil borgmester Torben Hansen og kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt gerne møde dig, når de tager på tur i kommunen.

– Jeg møder og taler med rigtig mange mennesker hver dag, og jeg får mange gode input, når jeg fx handler i supermarkedet. I en stor kommune som Randers synes jeg det er vigtigt at komme ud og tale med folk i det lokalsamfund, de bor og høre, hvad de har på hjerte, siger Torben Hansen, der er borgmester i Randers Kommune.

Derfor indleder borgmesteren sammen med kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt nu en rundtur – i første omgang med besøg tre forskellige steder i kommunen. Første besøg bliver den 7. juni i Havndal Børneby, Søringen 3 i Havndal. Andet besøg bliver den 25. juni på Bysekretariatet, Flyvervej 5 i Randers. Begge dage er det fra klokken 14-16, hvor det vil være muligt for borgere at møde op og få en snak uden tidsbestilling eller andre formelle krav – man skal bare møde op.

Kom som du er

– Vi har ikke nogen krav til, hvad man kommer med. Intet emne er for stort og intet er for småt. Selvfølgelig ser vi gerne, at det har noget med Randers Kommune at gøre, men ellers er det frit for alle at møde op med det, man gerne vil tale med os om, siger Torben Hansen, der ser frem til dialogen.

– Jeg er spændt på, hvad folk kommer med. Det kan være, at vi ikke kan svare på alt på stående fod, og det er måske heller ikke alt, som folk kommer med, at vi kan gøre noget ved. Men vi vil være lydhøre og tage de input vi får med tilbage til forvaltningen, siger Torben Hansen.

Ud over turen til Havndal og Jennumparken har borgmester Torben Hansen og kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt planlagt en tur til Fårup efter sommerferien.

Kommentarer