Langå

”Borgerservice i dit nærområde” inviterer til åbent hus

Randers Kommune

Randers Kommune inviterer til åbent hus arrangementer for tiltaget Borgerservice i dit nærområde. Arrangementerne finder sted i Havndal, Øster Velling og i Langå.

Tiltaget Borgerservice i dit nærområde er nu klar til at blive relanceret i en ny og forbedret udgave. Tidligere har projektet nemlig kørt under navnet Fremskudt Borgerservice i Havndal.

– Projektet i Havndal var i første omgang et pilotprojekt. Vi stillede udstyret op på Aldershvile, og vi har nu afprøvet det. Nu har vi udryddet børnesygdommene og er klar til at kigge fremad. Målet er at tilbyde alle borgere i Havndal og omegn denne mulighed. Det glæder vi os til, siger Brian Slot, chef for Politik, Kommunikation og Digital Service i Randers Kommune.

Borgerservice i dit nærområde består af en skærm med touch-screen, og som med få og lette menupunkter giver adgang til selvbetjening inden for en række områder. Samtidig har skærmen et tastatur, printer og scanner – og ikke mindst er standeren forsynet med web-kamera og mulighed for via skærmen at være i direkte forbindelse med en medarbejder i Borgerservice.

Alle er velkomne til åbent hus

Til åbent hus arrangementerne har du mulighed for at se selvbetjeningsstanderen og møde en repræsentant fra Borgerservice, der kan fortælle om tiltaget, samt vise hvordan udstyret virker. Du kan også selv prøve at ringe op via web-kameraet, og der vil naturligvis være garanti for et venligt ansigt i den
anden ende.

– Det gør det muligt både at se og høre den medarbejder i Borgerservice, som man taler med. Målet er, at
borgerservice bliver nemmere at komme til uden at man skal til Randers. Samtidig skal det stadig være en nærværende og tryg oplevelse, selvom det er en selvbetjeningsstander. Koblingen mellem selvbetjening og muligheden for videoopkald gør samtalen lettere, også hvis man har brug for en hjælpende hånd og måske ikke føler sig så tryg foran en computerskærm, siger Brian Slot, chef for Politik, Kommunikation og Digital Service i Randers Kommune.

Gennem opkaldet til Borgerservice kan man undervejs få hjælp til at finde rundt i de digitale
selvbetjeningsløsninger på selvbetjeningsstanderen, og bliver det nødvendigt, kan medarbejderen overtage skærmen og på den måde guide brugeren.

Åbent hus afholdes følgende steder:

  • Havndal – På Aldershvile, Kirkevej 2 8970 Havndal 23. oktober fra kl. 15-17
  • Øster Velling – I forsamlingshuset, Neikilsvej 8 8920 Randers NV 26. oktober fra kl. 10-12
  • Langå – På biblioteket i Kulturhuset, Bredgade 4 8870 Langå 1. november fra kl. 10-12

 

Kommentarer