Debat og politik

Anni Holmann Andersen skifter til Alternativet

Anni Holmann Andersen

Anni Holmann Andersen, der tidligere var tidligere har været spidskandidat for Enhedslisten i Randers har meldt sig ind i Alternativet, og ser frem til en tid med positiv dialog.

Anni Holmann Anders siger:

– Jeg har stadig lyst til at arbejde med politik og for mig er det vigtigt, at der kommer en ny og positiv kultur i Byrådet. Jeg mener også, at man opnår bedst og flest gode løsninger for borgerne og hele Randers kommune gennem positiv dialog og samarbejde på tværs af partiskel. Jeg ser Alternativet, som et godt bud på at kunne være med til at ændre byrådet i en positiv retning, derfor valgte jeg at melde mig i Alternativet.

Frederik Glerup Christensen, som er spidskandidat for Alternativet i Randers udtaler:

– Alternativet Randers hilser Anni Holmann Andersen velkommen i partiet, og vi glæder os til et bredt samarbejde, hvor politikken og borgerne sættes i fokus.

Kommentarer