Dronningborg

Ét-års fødselar lidt uden for kategori

I dag for nøjagtigt ét år siden slog Tina Jensen og Brita Richelsen dørene op til deres nye delikatesse og mad-ud-af-huset forretning, på Udbyhøjvej 144 midt i Dronningborg.

Siden er det gået stærkt med at tilberede og levere god, sund, hjemmelavet mad til lokalområdets familier og forretningsdrivende, og i takt med at anbefalingerne og kendskabet har bredt sig, nu også til kunder i en større del af Randers.

– Folk spørger tit, hvorfor vi hedder Cibuz, og det gør vi fordi ordet cibuz ganske enkelt betyder mad på latin. Det var dét navn, som vi syntes smagte bedst for os, og for det, vi ville med stedet her, siger Tina Jensen.

– Vi elsker nemlig at lave mad. Om det er en sandwich vi sammensætter fra disken, eller det er dagens ret som take-away til familien eller det er et festarrangement til flere hundrede mennesker – så er det dét, vi kan og dét vi brænder for. Alt bliver lavet fra bunden her i huset og kun af gode, sunde råvarer, påpeger Tina Jensen.

– Og så må det gerne være lidt utraditionelt engang imellem, supplerer Brita Richelsen, der står for komponeringen af en ny menuplan hver uge – som hver dag også indeholder en ny “dagens ret” til kun 48,- kroner.

– Vi vil gerne være den håndsrækning til familien, der måske ikke lige har nået at lave en madplan, eller fået købt ind til aftensmaden på en travl hverdag. Så kan man hente et sundt og velsmagende måltid hos os, og samtidg undgå madspild, som ofte sker fordi, man får indkøbt for mange varer til køleskabet, fortæller Brita Richelsen.

Cibuz Madstudie er lidt uden for kategori, idet det både er delikatesse og charcuteri butik med udsøgte produkter, som Tina og Brita selv vælger blandt udvalgte leverandører – og på samme tid et kreativt take-away og selskabskøkken, som er tilgængeligt til en overkommelig pris.

Ét-års fødselsdagen er blevet fejret, næsten som enhver anden dag med masser af kunder i butikken – men i dagens anledning med kaffe på kanden og fødselsdagskage til kunder og venner af huset, som har kigget forbi.

Kommentarer