Kultur

Årets slotskoncert fylder Fussingø Slot med ”Toner af Guld”

I starten af november var det de fingernemme og strikke- og hækleglade, der bredte sig over de flotte rum på Fussingø Slot. Søndag den 21. november vil slottets stuer genlyde af liflige toner fra årets efterårskoncert. Med kun 2 uger til advent er der mange, der hvert år bruger koncerten som anledning til en afslappende søndag eftermiddag på og omkring Fussingø, inden de følgende ugers juletravlhed for alvor sætter ind. 

Til at bringe slottets gæster i den rette stemning har Fussingø-gruppen i år valgt duoenToner af Guld”, der består af ægteparret, Helle og Dynes Skovkjær. Parret beskriver koncertens forløb således: -Vi varmer op med nogle numre under temaet håb og længsel, og langsomt arbejder vi os hen mod advent og jul gennem kendte klassikere og nyere melodier. Juleviser, salmer, evergreens fra bl.a. Disneys verden og hits fra TV-julekalendere gennem tiderne vil fylde den smukke sal, og der bliver også mulighed for fællessang.

”Toner af Guld” håber på den måde at kunne kaste adventsglans over slutningen af en grå november. Duoen garanterer i hvert fald, at tilhørerne går hjem med en spirende julestemning i maven.

– På denne tid af året falder mørket tidligt på, men vi vil på vanlig vis sørge for levende lys til at oplyse og sprede hygge på ”slotspladsen”, fortæller Inger-Lise Mørup, der er dette års koncertarrangør.

Koncerten begynder kl. 15.00 og varer et par timer

Entreen på 100 kr. betales ved indgangen. 

I pausen er der mulighed for at købe en kop kaffe eller et glas vin.

Kommentarer