Sønderbæk

Årets sidste turneringskamp

I et tæt opgør på Fårup Stadion tabte FSI lørdag 3-4 til Kristrup B efter 1-3 ved pausen.

Kampen mellem nummer 4 og nummer 3 blev domineret af KB i første halvleg og af FSI i anden halvleg. Efter fire minutter spillede Arvydas Rekus bolden til Rasmus Thomsen, der sendte et fladt skud lige ved siden af mål.

To minutter senere blev Justis As pareret til hjørnespark. Efter godt et kvarter fik målmand Martin Bach Andersen pareret et forsøg, men KB bragte sig foran 0-1 på riposten.

Tre minutter senere kun hjørnespark efter et godt forsøg af Justis As. Efter 34 og 38 minutter kombinerede KB sig igennem FSI´s forsvar og bragte sig foran 0-2 og 0-3, og dermed var kampen næsten afgjort. Arvydas Rekus reducerede til 1-3 i halvlegens sidste sekunder.

2. halvleg

Tre minutter efter pausen spillede træner Henrik Eriksen Justis As fri men forsøget gik lige ved siden af mål. Efter 11 minutter øgede KB til 1-4 på hovedstød efter hjørnespark.

12 minutter senere blev Arvydas Rekus spillet fri med en lang aflevering, men KB-måmanden fik afværget. To minutter efter tog Søren Busch et frispark til Henrik Eriksen, der headede mod mål, og anfører Jacob Trads reducerede på riposten til 2-4. Straks efter havde KB et forsøg lige ved siden af mål.

Efter 29 og 37 minutter forsøg fra Justis As og Rasmus Thomsen, der kun resulterede i hjørnespark. Efter 39 min hjørnespark fra Justis As til Rasmus Thomsen, der headede bolden i mål til 3-4.

Tre minutter senere havde Henrik Eriksen et hovedstød tæt på det ene målhjørne. Selv om dommer Sven-Ove Rasmussen lagde tre minutter til anden halvleg, måtte FSI igen notere et knebent nederlag.

FSI går ind i vinterpausen med 22 points efter 14 kampe og en målscore på 47 – 28