Livsstil og forbrug

Årets julegave er landet: Apple lancerer ny iPhone

Apple lancerede tirsdag den nye iPhone 12 serie, som snart forventes til Danmark. Annoncørbetalt indhold.

Så skulle det være sikkert og vist: Apple har offentliggjort, at man lancerer en ny iPhone-model, nemlig iPhone 12.

På et pressemøde d. 13. oktober meddelte den amerikanske gigant, at den nye iPhone kan forudbestilles allerede d. 16. oktober, og der er derfor lagt i kakkelovnen til, at årets helt store julegavehit bliver fra Apple.

Men hvad kan man som modtager eller giver forvente af den nye iPhone? Læs med her, og få indblik i, hvad der er op og ned på det nyeste skud på stammen inden for smartphones.

Spækket med ny teknologi og fede features

Som sædvanligt er der stor opmærksomhed omkring Apples release-events, og denne gang var bestemt ingen undtagelse. Den nye iPhone-model har været længeventet, og rygterne har flere gange svirret om, hvad den amerikanske virksomhed har fundet frem til af funktioner og features til de mange loyale kunder, der sværger til æblelogoet. I hvert fald så flere millioner mennesker med live på blandt andet YouTube, da direktøren for Apple, Tim Cook, sammen med sine kollegaer kunne præsentere det nye produkt og dets funktioner.

Til pressemødet kunne repræsentanter fra Apple fortælle, at køberne af den nye iPhone 12 kan forvente en væsentlig opgradering sammenlignet med de tidligere modeller. Blandt andet kan de se frem til en 50 % mere kraftig CPU, en 11 % tyndere smartphone og et kamera, der er væsentligt bedre i mørke end hidtil. Op til offentliggørelsen havde flere eksperter gisnet om, hvad man kunne forvente af præsentationen og de enkelte modeller, men nu er der altså sat tal og ord på alt fra Mini til Max.

Flere modeller at vælge i mellem – iPhone 12 Mini til Pro Max

Ligesom de tidligere serier af iPhones er der selvfølgelig flere 12-modeller at vælge mellem afhængigt af behov og budget. I denne iPhone-serie vil i alt fire modeller ramme markedet, nemlig iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. De enkelte modeller har forskellig indmad og funktioner, hvilket afspejles i priserne. Uanset om der er store eller små gaver på budgettet til jul i år, bør der altså være noget for enhver. Fælles for alle modellerne er, at de kan håndtere 5G, hvilket betyder, at det bliver nemmere og mere bekvemt at streame og game. En vigtig feature for børn, unge og spillefugle, der blandt andet kan se frem til at prøve kræfter med det nye League of Legends, som Riot Games udvikler særligt til de nyeste iPhones.

Forvent ”æbler” under juletræet

Med annonceringen af de nye iPhones er der ingen tvivl om, at der under mange juletræer vil ligge ”æbler” i år. Det er som sådan ikke noget nyt, for også tidligere har iPhones ligget helt i toppen af listen over populære elektronik-julegaver ifølge Retailnews. Med coronakrise, en voksende e-handel og frigivne feriepenge er der umiddelbart intet, der tyder på, at det ikke skulle være det samme i år 2020. Uanset hvilken af modellerne der matcher dine – eller en heldig gavemodtagers – behov, får du naturligvis uovertruffen kvalitet, når du vælger en iPhone 12.

Kommentarer