Ålum

Ålum inviterer til en frisk løbe- eller gåtur i skoven

Det nye motionstilbud, Ålum Run/Walk, sender deltagerne ud ad en smuk naturrute i skoven – men også et stykke af Kunstruten – Ud i Kunsten, hvor man kan opleve finurlige værker. Foto: udikunsten.dk

Lørdag den 22. april er der premiere på et nyt motionstilbud for naturelskere: “Ålum Run/Walk” .

Det er Ålum og Omegns Beboerforening som står bag arrangementet, Ålum Run/Walk foregår på en fem kilometer opmærket motionssti, som starter og slutter ved Madpakkehuset i Brunskov ved Ålum.

– Vi ønsker at udbrede kendskabet til motionsstien, som fører os igennem noget af det smukke natur, vi har lige udenfor døren i Ålum, fortæller Poul Mølgaard Mortensen fra bestyrelsen.

Ruten leder desuden deltagerne ind på en del af Kunstruten, som har fernisering skærtorsdag; her vil være små kunstværker udstillet i skoven 30 dage frem til 13. maj.

Foreningen håber med det nye  initiativet at kunne skabe et stemningsfuld og hyggeligt motionsarrangement, som samtidig støtter Ålum og Omegns Beboerforening og byens forsamlingshus.

Arrangementet er for alle, voksne som børn, som har lyst til at nyde en formiddag i skoven sammen med andre og samtidigt få frisk luft og motion.

Bagefter kan man nyde sin frokost sammen i Madpakkehuset. Man kan medbringe sin egen mad eller bestille en lækker kyllingesandwich ved tilmelding.

Prisen for at deltage er 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn under 15 år. Kyllingesandwichkoster 20 kroner pr. styk. Alt overskud går til foreningen.

Bindende tilmelding senest 18. april på mail: aalumbf@gmail.com eller telefon: 28 92 10 18 – med antal børn og voksne samt eventuel forudbestilling af antal kyllingesandwich.

Link til madpakkehuset.

Link til Kunstruten i Fussingø.

Kommentarer