Ålum

Ålum havde succes med byloppemarked

Læserindlæg og billedserie om Ålums byloppemarked, som havde debut lørdag 17. juni.

– Vi var 15 stande rundt i byen – alle markerede med Dannebrogsflag. En beboer, der gik i haven, hørte, fra nogle forbipasserende cyklister, at “det er som om der er fødselsdag i hele Ålum”, fortæller én af arrangørerne, Susanne Skytte.

Hun fortæller at de første gæster nærmest væltede ind allerede klokken 10 .

– Vi havde annonceret åbningstiden til klokken 11, men det er åbenbart almindeligt, at loppemarkeder starter kl. 10 – det lærte vi så, fortæller hun.

Selve arrangementet var en fantastisk succes og arrangementet fik masser af positiv respons fra de mange mennesker, der dukkede op, fortæller hun.

– En del fortalte, at de aldrig rigtigt havde været i Ålum, men blot kørt igennem og “sikke da en dejlig og hyggelig lille by, I har her”, beskriver Susanne Skytte.

Der blev indgået mange gode handler og uden at have evalueret i initiativgruppen og med de deltagende husstande gætter hun på baggrund af de positive tilkendegivelser, man har fået via Facebook, godt fastslå, at de sikkert vil lade loppemarkedet blive en tilbagevendende tradition.

– Godt nok var vi “kvæstede”, da vi nåede lukketid, men som én skrev: “kvæstelserne går over”. Det gør oplevelsen heldivis ikke, og jeg håber, at endnu flere vil være med næste gang, slutter Susanne Skytte.

Kommentarer