Navnenyt

Åbner MC værksted i Randers

Målet er at lave et sted, hvor det er hyggeligt at komme og med noget af den ånd, som man fandt i gamle dage sådanne steder.

Sådan fortæller Heine Carlsen og John Jensen, Randers, indehaver af CJ Motor, der slår dørene op på Rugvej 8 i Randers d.2. marts 2020.

CJ Motor er kombineret motorcykel, scooter og knallert-værksted. CJ Motor er forhandler af reservedele, og tilbyder også at gøre to- og firhjulede klar til syn og omregistrering.
CJ Motor er først og fremmest et værksted, hvor der repareres, serviceres og klargøres motorcykler i alle mærker, men hvor det er håbet, at der med tiden også vil blive salg af motorcykler og Scootere.

– Vi reparerer motorcykler og skaffer reservedele til kunderne. Måske kommer der på et tidspunkt også salg af motorcykler og scootere, men foreløbig koncentrerer vi os om at lave en forretning, der er rentabel og så må det andet komme, siger Heine Carlsen, der har beskæftiget sig med motorcykler næsten hele sit liv.

Manglede et værksted i Randers
– Jeg har været betaget af og kørt på motorcykel, siden jeg var 16 år. Da jeg fyldte 19 år, købte jeg min første motorcykel , en Triumph som jeg købte adskilt og selv byggede op.
– Da Harry’s Motorservice lukkede, manglede der et værksted i Randers, så jeg spurgte Jonas Kristensen, der var mekaniker ved Harry’s Motorservice, om han var interesseret i at arbejde her. Det var han heldigvis, og det er jeg glad for, for han er en dygtig og analytisk mekaniker, fortæller Heine Carlsen.
Heine Carlsen og Jonas Kristensen er nu kolleger og har en fælles passion for kubik og mekanik, og den interesse har nu resulteret i CJ Motor, som åbner mandag den 2. marts på Rugvej 8 i industrikvarteret i det nordlige af Randers.

-Det vil hovedsageligt være Jonas man møder på værkstedet, men jeg kan nok ikke helt holde fingrene fra værktøjet, for jeg kan virkelig godt lide at lave motorcykler, fortæller han.
Der vil blive holdt en reception, når vi er helt på plads i de nye omgivelser , men I er altid velkomne til at kigge ind til en mc snak og en kop kaffe .

Kommentarer