Livsstil og forbrug

44 nye ladestandere opsættes ved Randers Storcenter

Det bliver fremover lidt nemmere at handle i Randers Storcenter, hvis man er ejer af en elbil. 44 nye ladestander sættes i kraft lørdag den 11. marts. Foto: Arkiv.

Fremover bliver det noget nemmere at være elbil-ejer, når shoppingturen går til Randers Storcenter. Her bliver der nemlig på lørdag den 11. marts sat strøm til hele 44 spritnye ladestandere fra Clever, så endnu flere kunder kan oplade batterierne, mens de handler.

Ladepunkterne er en del af en større aftale mellem Clever og Danske Shoppingcentre, der på sigt skal have knap 600 ladepunkter opsat på tværs af deres 17 shoppingcentre. Og nu er det blevet Randers Storcenters tur, hvor center manager, Jacob Hald Christensen, er yderst begejstret for samarbejdet, der kommer til at imødekomme mange kunders behov.

– Jeg er enormt glad for, at vi kan tilbyde vores gæster helt nye ladefaciliteter ved Randers Storcenter, for vi har oplevet en stor efterspørgsel på ladestandere til elbiler. Nu kan vores gæster både shoppe, gøre de daglige indkøb, tage en bid mad og lade elbilen op på én gang, og jeg er overbevist om, at det giver en endnu bedre shoppeoplevelse. Det er det, der er allervigtigst for os, og jeg håber, de nye muligheder giver endnu flere lyst til at besøge os, siger Jacob Hald Christensen.

Han fortæller også, at 12 af ladepunkterne ovenikøbet er lynladere, der kan oplade en elbil på under 30 minutter, afhængig af bilens evne til at lade.

Også hos Clever glæder man sig over de nye ladestandere og samarbejdet med Danske Shoppingcentre. For hos Clever har man store ambitioner om at udbrede tilgængeligheden af ladestandere til elbiler i Danmark og dermed gøre grøn kørsel endnu mere attraktivt.

– I Clever arbejder vi for at gøre elbilen folkelig og for alle, og det kræver, at der er opladning, der hvor elbilisterne er – for eksempel når du handler. Her er Randers Storcenter en central placering, fordi det er et knudepunkt for byens handlende i bil. Med 44 ladepunkter sætter vi fart på udrulningen af Danmarks største ladenetværk, og sammen med Danske Shoppingcentre sikrer vi rigelig, relevant og fuld tilgængelig opladning til de elbilister, der lægger vejen forbi Randers Storcenter, siger Jesper Bjerg, Network Development Manager i Clever.

Ladepunkterne kan tages i brug fra den 11. marts, hvor de vil blive indviet under et større event ved Randers Storcenter. Det løber af stablen klokken 11 foran Blå Indgang, hvor Clever standerne også vil være placeret.

Her vil selvfølgelig være taler fra både Clever og Danske Shoppingcentre, men også Randers’ viceborgmester, Claus Berggren, tager del i eventet og sætter ord på samarbejdet. Har man lyst til at kigge forbi, vil der for deltagere også være mulighed for at prøvekøre flere modeller fra Volkswagen, bl.a. ID. Buzz Cargo og personbil.

– Det er en dag, vi har set frem til i lang tid, og jeg er sikker på, at de nye faciliteter bliver taget godt imod af byens borgere. Derfor håber vi selvfølgelig også at se en masse lokale fra både Randers og omegn på dagen, der har lyst til at fejre indvielsen med os, siger Jacob Hald Christensen.

Kommentarer