Sønderbæk

7-0 sejr til FSI i serie-4 kamp søndag

Det blev til en 7-0 sejt til FSI over IF Fjorden søndag aften.
Så blev der igen sparket til bolden i Serie 4, da FSI søndag eftermiddag tævede IF Fjorden 7-0. Hør FSIs træner, Henrik Eriksen, fortælle om kampen her.
Træner Henrik Eriksen fortæller: Allerede efter tre minutter fik FSI hjørnespark i venstre side. Henrik Eriksen pressede forsvaret, hvilket gav plads til Rasmus Thomsen, der bragte FSI foran 0-1. Det andet mål kom fire minutter senere ved et hjørnespark i højreside. Forsvaret kiksede og bolden ramte den venstre målstolpe, hvorefter Arvydas Rekus scorede på riposten til 0-2.
Efter et kvarter sendte FSI en lang aflevering til Arvydas Rekus, der spillede bolden videre til Rasmus Thomsen, som delvist kiksede en tæmning, men bolden løb videre til Emil Riis Christensen, der øgede sikkert til 0-3.
Kort inden i anden halvleg gode kombinationer af FSI, og bolden endte hos Rasmus Thomsen, der afsluttede til 0-4. 10 minutter senere erobrede anfører Jakob Trads bolden og spillede Arvydas Rekus, fri, og efter et par
driblinger uden om målmanden stod det 0-5. Derefter spillede FSI bolden sikkert rundt på egen banehalvdel, og det trættede hjemmeholdets spillere.
Et kvarter før tid udførte FSI et mønsterangreb. Torben Petersen sendte et frispark frem til Arvydas Rekus, der afdriblede en modstander og spillede bolden skråt tilbage til Martin Thomsen. Martin spillede med en yderside
bolden til Ryan Frank Hansen, der elegant snittede bolden videre til Emil Riis Christensen, som øgede til 0-6. Otte minutter før tid klumpspil på midten af banen. Arvydas Rekys erobrede bolden og scorede sit tredje mål til 0-7.
FSI spillede en rigtig god kamp mod en modstander, der slet ikke var dårlig. FSI er nr. 3 med samme pointtal som nr. 1 og nr. 2.
FSI Sæsonstatistik: 5 kampe * 10 points * målscore: 15 – 6