Randers By

Youtube event – med Max Marius og Kristine Sloth

Youtuber Kristine Sloth. Pressefoto

Vi kender dem alle sammen fra de sociale medier og vi følger begejstret med når de poster billeder og videoer om deres liv. Nu har du mulighed for at blive en del af deres hverdag som Youtuber og socialmedia star, når vi åbner op for livestudiet i Randers Storcenter.

Youtuber Max Marius. Pressefoto

Søndag den 21. januar klokken 13-15 kan du komme og opleve Max Marius, der blandt andet er kendt fra sine utal af videoer med  andre kendte Youtubere og næsten 30.000 følgere på Youtube, samt over 60.000 følgere på Instagram.

Også den 18-årig foredragsholder, forfatter og en af Danmarks største influensers Kristine Sloth. Med en baggrund som mobbeoffer lever Kristine Sloth i dag af at være ærlig, når hun uden filter fortæller om sit liv på de sociale medier. På hendes youtube kanal med over 200.000 følgere snakker hun gerne om tabubelagte emner og i 2014 var hun også aktuel med hende første bog.

Kristine elsker at være sig selv, hvilket hendes kanal også udstråler, hun hader alt det opreklamerede fis med at man altid skal gøre noget ud af sig selv, og have bærret fyldt med makeup, for at kunne repræsentere noget i den her verden.

Vil du lave film for Randers Storcenter?

Er der også født en Youtuber i dig – så har du nu mulighed for at blive blandt de heldige, der i 2018 skal lave film for Randers Storcenter.

Søndag fra klokken 11-15 kan du komme og høre nærmere hos TV folkene fra Studio 1-2, som står på Centertorvet. Du har også mulighed for at vise os din egen Youtube-kanal, så vi den vej igennem kan se om du er en af dem vi søger.

På standen finder du papirer du skal udfylde, og hos folkene på standen kan du høre mere om detaljerne.

Kommentarer