Samfund

Vuggestuen Minimax på Nyvangsvej bliver til Børnehuset Elmehaven

Tirsdag var der rejsegilde for institutionen på Nyvangsvej, der samtidig skifter navn til Børnehuset Elmehaven. Foto: Randers Kommune

Minimax kunne fejre rejsegilde på en ny tilbygning og samtidigt løfte sløret for institutionens nye navn. Vuggestuen bliver til Børnehuset Elmehaven med plads til 150 vuggestue- og børnehavebørn.

Tirsdag 2. maj kunne institutionen fejre rejsegilde på deres nye tilbygning i to etager på Nyvangsvej 25 i Randers. Den nye tagkonstruktion blev fejret med pølser, sodavand, skål og taler.

– Der er sket en del siden første spadestik tilbage i november, og det er dejligt at se, at byggeriet skrider godt frem. Vi holder rejsegilde for at takke håndværkerne for deres gode arbejde. Og en tak skal også lyde til dagtilbuddets ledere og medarbejdere og entrepenøren, som jeg har hørt har et godt samarbejde om at skabe nogle gode, moderne rammer for børn og personale, sagde borgmester Torben Hansen, som holdt tale for de fremmødte, som bestod af institutionens pædagoger, kommunale medarbejdere og repræsentanter fra entreprenør Høgh & Sønberg inklusiv alle håndværkerne.

Borgmester Torben Hansen holdt tale for de fremmødte til rejsegildet. Foto: Randers Kommune

Nyt navn

Pædagogisk leder, Nancy Engberg, satte også ord på forventningens glæde til det nye byggeri. Og hun kunne samtidigt løfte sløret for en nyhed.

Minimax bliver til ‘Børnehuset Elmehaven’. Det er vi rigtig glade for at kunne løfte sløret for, mens vi fejrer, at den nye tilbygning er godt på vej. Tak til alle medarbejderne og forældrene for at støtte op om den her proces med at skabe et rigtig godt dagtilbud til en masse børn i alderen 0 til 6 år, sagde hun ved.

Nancy Engberg, Børnehuset Elmehavens pædagogiske leder, kunne løfte sløret for det nye navn til rejsegildet. Foto: Randers Kommune

Stigende behov for pasningspladser

Børnehuset Elmehavens udvidelse er et led i en række planlagte dagtilbudsbyggerier i Randers Kommune. Byggerierne skal imødekomme det stigende behov for pasningspladser til kommunens børn.

– Randers Kommunes befolkning er i vækst, og der er brug for flere dagtilbudspladser i disse år. Det skal 100 nye børnehavepladser her i Elmehaven hjælpe til med. Institutionen har en central beliggenhed i Randers by, så forventningen er, at den er attraktiv for mange familier, sagde Torben Hansen.

Byggeriet i Børnehuset Elmehaven forventes at stå klar 1. januar 2024.

Foto: Randers Kommune

 

Kommentarer