Sødring

Virtuos, visuel, virtuel

Sæsonen går på hæld. Nørhald Kunstforening præsenterer den sidste udstilling før sommerferien, og igen er det en virtuel udstilling, grundet corona.

Kunstforeningen slutter sæsonen af med en udstilling med en lokal kunstner, nemlig Mads Arndtzen, som er medindehaver af ”Galleri Langt ud”, der ligger i Sødring.

Mads behersker mange teknikker; han er nok mest kendt som træskulptør, men han er også billedhugger og maler. Hans fantasi og kreativitet sætter sig igennem på mange måder. Han har f.eks. indrettet legepladser med børnevenlige træfigurer, som kan holde til leg og indgyde drømme, hvad enten børnene vil lege tapre riddere eller skønne cirkusprinsesser. Børnene skal opleve, at kunst kan ses, høres, mærkes og bruges.

Generelt handler kunst for Mads om at berige omgivelserne og at skabe oplevelser og rum, der er rare at færdes i, og som får betragteren til at se tingene på en anderledes måde.

Håndværk og kunst går hånd i hånd i de værker, der præsenteres i udstillingen. Du ser en vifte af forskellige måder at arbejde kunstnerisk på: relieffer, malerier, brugskunst samt skulpturer i både granit og træ.

Den virtuelle udstilling er at finde fra den 29. maj til den 17. juni på hjemmesiden: noerhaldkunstforening.dk.

Kommentarer