Erhverv

Virksomhed i Randers skifter navn og sætter skub på vækstambitioner

Afdelingschef i CBRE Teknisk servicepartner i Randers, Danni Ravnebæk. Pressefoto

CBRE Intego, der beskæftiger 31 medarbejdere i Randers, vil fremadrettet hedde CRBE Teknisk servicepartner. Navneskiftet er resultatet af CBREs opkøb, som også betyder, at virksomheden får nye kompetencer samt muligheder for vækst i Randers og omegn.

 Udskiftningen af navn og logo er i fuld gang på både biler, kontor, værksted og arbejdstøj på Messingvej i Randers. Det nu tidligere CBRE Intego – og endnu tidligere Intego – der beskæftiger 31 medarbejdere og fire lærlinge i Randers, har per 1. februar skiftet navn til CBRE Teknisk servicepartner.

Det sker i naturlig forlængelse af, at det daværende Intego tilbage i 2021 blev opkøbt af CBRE i Danmark, der er del af verdens største kommercielle ejendoms- og investeringsselskab CBRE Group.

Under det nye navne vil virksomheden fortsat levere tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur. Derudover får man med CBRE i ryggen tilført yderligere kompetencer inden for facilities management – nærmere bestemt drift og udvikling af bygninger – så virksomheden nu kan tilbyde kunderne at samle endnu flere drift- og servicebehov hos én leverandør.

– Fremadrettet kommer vi til at kunne tilbyde vores kunder flere produkter på hylden, når vi nu med det nye navn for alvor bliver en del af CBRE og kan løfte opgaver i fællesskab. Derudover fortsætter vi naturligvis i det samme gode spor med de tætte og langvarige samarbejdsaftaler med virksomheder, hvor mange af dem ligger i lokalområdet, mens vi også fortsat kommer til at have fokus på rekruttering og uddannelse af lærlinge, siger afdelingschef i CBRE Teknisk servicepartner i Randers, Danni Ravnebæk.

Integrationen åbner også for nye vækstmuligheder, da CBRE Teknisk servicepartners stærke tekniske kompetencer løbende også fremadrettet vil indgå i paletten af services hos CBRE. Dertil har CBRE, herunder CBRE Teknisk servicepartner, en målsætning om fordobling af omsætningen på fire år, hvilket afdelingen i Randers skal bidrage til realisere:

– Den lokale nærhed til vores kunder vil i lige så høj grad fremadrettet være afgørende for os, og vi ser frem til at bidrage til en positiv udvikling i CBRE med en stærk tilstedeværelse i Randers og omegn inden for vores kerneområder el-teknik, mekanik og automation, siger Danni Ravnebæk afsluttende.

“Fremadrettet kommer vi til at kunne tilbyde vores kunder flere produkter på hylden”, lyder det blandt andet i pressemeddelelsen. Pressefoto

Kommentarer