Randers By

Vinterkabaret på Randers EgnsTeater totalt udsolgt inden premieren

Pressefoto.

Der har været rift om billetterne til årets vinterkabaret på Randers EgnsTeater ”Så længe vi lever”. To uger inden premieren 7. februar meldes der om alt udsolgt og lang venteliste.

Flere end 2300 billetter til 18 aftener er blevet revet væk, og selv om der er et godt stykke tid til premieren, må mange håbefulde teatergængere gå skuffede hjem fra billetkontoret på Randers EgnsTeater.

– Det er helt vildt. Jeg kan ikke huske, at vi har oplevet en så kraftig interesse før, siger teaterleder Peter Westphael, der mener noget af forklaringen skal findes i, at gode oplevelser er vanedannende.

– Jeg tror, der er mange, der har haft gode oplevelser de andre år og derfor kommer igen. Ikke mindst sidste år, hvor vi havde en fantastik vinterkabaret med Aretha Franklin-kabareten Martha og Frank, siger han.

John Mogensen i vælten

Dette års vinterkabaret tager udgangspunkt i de folkekære kunstnere John Mogensen og Lone Kellermann. Og at det er to så store ikoner fra den danske kulturhistorie, kan også være en del af forklaringen, mener Peter Westphael.

– Der er ingen tvivl om, at det er navne, der kan tiltrække et publikum. Især John Mogensen, der har fået stor opmærksomhed de seneste år, siger Peter Westphael og understreger, at ideen til kabareten blev til længe inden den populære film om John Mogensen, der gik i de danske biografer i 2018.

Vil man gerne opleve kabareten er der stadig håb. Fra 4. til 30. marts tager den på turné rundt til en lang række forsamlingshuse i oplandet til Randers. Turnéen er støttet af Elro Fonden, og billetterne sælges gennem det enkelte forsamlingshus.

Udsolgte forsamlingshuse

Heller ikke på turnéen skal man dog vente alt for længe, da flere af forsamlingshusene har meldt tilbage, at de heller ikke har flere ledige billetter.

– Vi har hørt fra flere af vores kunder, at de nu søger ud mod forsamlingshusene for at se årets vinterkabaret. Jeg synes jo, det er fantastisk, at land og by på den måde kan mødes om en oplevelse, siger Peter Westphael.

Spilledatoer og billetinformation om forsamlingshusturnéen kan findes på randersegnsteater.dk

Kommentarer