Tvede

Vinderen af Danmarks flotteste havefoto er fra Tvede

Lene Buhl-Christensen her fotograferet foran sit vinderbillede og med præmien, som er et fotokursus med blomsterfotograf Ann Malmgreen.

Hovedvinderen i konkurrencen om Danmarks flotteste havefoto for amatørfotografer er taget af Lene Buhl-Christensen fra Tvede nordøst for Randers og indsendt i kategorien “Haveliv”.

Se billedet nederst i artiklen.

Vinderen blev kåret af fotograf Stine Heilmann, en af dommerne i fotokonkurrencen. I begrundelsen sagde Stine blandt andet:

– Det er et billede, der går ind med det samme. Det er ikonisk og lever fuldt ud op til et af mine yndlingscitater “Less is more and simple is beautyful”. Det er et foto, hvor der ikke er noget, der forstyrrer. Det vil virke uanset, om det blev optryk i frimærkestørrelse eller som billboard. Det har en råhed og en grafisk kant. Det er unikt, sanseligt, lækkert og trendy.

Lene Buhl-Christensen blev præmieret med et firedages fotokursus hos fotograf Ann Malmgren, og modtog prisen med stor overraskelse og glæde.

– Jeg var lige ved at slette fotoet, før jeg fik set rigtig på det, fortalte hun.

Der blev desuden kåret vinderfotos i 4 forskellige kategorier: Haveliv, Dyr i haven. Makro og Blomster/planter. Samt en publikumsvinder, som blev valgt at gæsterne ved Cph Garden.

Haveselskabet fik indsendt rigtig mange havebilleder, og heraf udvalgte blomsterfotograf Ann Malmgren og Haveselskabet de 100 bedste fotos, som bliver vist på fotoudstillingen på Cph Garden 2017.

Kommentarer