Randers By

Verdo inviterer til Varmens Dag

Foto: Verdo

Den 5. februar fra klokken 10 til 13 inviterer Verdo til åbent hus i forbindelse med Varmens Dag. Det finder sted i Verdo’s underjordiske vekslerstation, der ligger på hjørnet af Mariagervej og Bredstrupsgade i Randers.

Der er lagt i selen til en spændende dag med blandt andet gode råde til, hvordan du kan spare på varmeregningen. Hele familien får mulighed for at udforske den underjordiske vekslerstation, og lære hvordan varmen sendes ud i hele byen. Og så vil der være konkurrencer med spændende præmier.

Spar kolde kontanter

Verdo’s eksperter står klar til at give råd til, hvordan du kan spare penge på varmeregningen.

– Vi vil blandt andet fortælle de besøgende, både hvad de selv kan gøre, og hvor de kan få hjælp til at løse et problem med dårlig afkøling. Det kan være besparelser på op til 1000 kr. – så det kan godt svare sig, fortæller varmeforsyningschef i Verdo, Karsten Randrup.

Vind gavekort til Meny

Udover gode råd til at spare penge på varmeregningen, vil man ved deltagelse til åbent hus arrangementet også være med i konkurrencen om tre gavekort á 500 kroner til Meny på Mariagervej. Der vil også være andre konkurrencer med præmier til de heldige vindere.

Billigere fjernvarme til Randrusianerne

Ligesom i 2016, har Verdo igen sat prisen ned på fjernvarmen. Det betyder, at en gennemsnitsvilla nu har udsigt til en årlig besparelse på over 600 kr.

Kommentarer